Güldür yüzümüzü DARICAM

Spor 18.05.2015 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Güldür yüzümüzü DARICAM

Çorum deplasmanından 0-0’lık avantajla dönen Darıca G.B, Play-Off Yarı Final ikinci maçında bugün sahasında Çorum Belediyespor’u konuk edecek. Final biletini almak için sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, dolu tribünler önünde oynanacak olan karşılaşmada 2.Lig yolunda dev bir adım atmayı hedefliyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan kritik 90 dakika saat 16:30’da başlayacak.

Darıca nefesini tuttu, kritik 90 dakikaya kilitlendi. 3.Lig 1.Grup’ta normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Darıca G.B, bugün hayati bir maça çıkacak. 14 Mayıs’ta oynanan ilk maçtan golsüz eşitlikle ayrılarak avantajı cebine koyan Özgür Vurur’un öğrencileri, rövanş maçında Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. HER TÜRLÜ GALİBİYET YETİYOR Avantajlı skoru saha ve seyircisi önünde lehine çevirmek isteyen sarı yeşilli temsilcimiz, alacağı her türlü galibiyetle finale çıkacak. Karşılaşmanın 90 dakikası golsüz eşitlikle tamamlanması halinde 15’er dakikalık uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmalarda da gol olmazsa, final biletini alacak takımı penaltı atışları belirleyecek. Konuk ekip Çorum Belediyespor ise, alacağı her türlü gollü beraberlik ve galibiyette finale ismini yazdıracak. VURUR FUTBOLCULARINI UYARDI Bu sezon 3 kez karşı karşıya gelen her ikibin mücadelesinde takımlar 1’er kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 mücadele eşitlikle sonuçlandı. Geçen hafta oynanan Play-Off ilk maçında sakin ve özgüvenli bir oyun ortaya koyarak rakibine çok fazla pozisyon şansı tanımayan Darıca G.B, bu kez baskılı bir oyunla rakibini devirmenin planlarını yapıyor. Kritik maç öncesinde futbolcularıyla özel bir görüşme yapan Teknik Direktör Özgür Vurur, maçın önemine vurgu yaparak çok dikkatli olmaları gerektiği konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu.
Çorum deplasmanından 0-0’lık avantajla dönen Darıca G.B, Play-Off Yarı Final ikinci maçında bugün sahasında Çorum Belediyespor’u konuk edecek. Final biletini almak için sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, dolu tribünler önünde oynanacak olan karşılaşmada 2.Lig yolunda dev bir adım atmayı hedefliyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan kritik 90 dakika saat 16:30’da başlayacak.

Darıca nefesini tuttu, kritik 90 dakikaya kilitlendi. 3.Lig 1.Grup’ta normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Darıca G.B, bugün hayati bir maça çıkacak. 14 Mayıs’ta oynanan ilk maçtan golsüz eşitlikle ayrılarak avantajı cebine koyan Özgür Vurur’un öğrencileri, rövanş maçında Çorum Belediyespor’u ağırlayacak.

HER TÜRLÜ GALİBİYET YETİYOR

Avantajlı skoru saha ve seyircisi önünde lehine çevirmek isteyen sarı yeşilli temsilcimiz, alacağı her türlü galibiyetle finale çıkacak. Karşılaşmanın 90 dakikası golsüz eşitlikle tamamlanması halinde 15’er dakikalık uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmalarda da gol olmazsa, final biletini alacak takımı penaltı atışları belirleyecek. Konuk ekip Çorum Belediyespor ise, alacağı her türlü gollü beraberlik ve galibiyette finale ismini yazdıracak.

VURUR FUTBOLCULARINI UYARDI

Bu sezon 3 kez karşı karşıya gelen her ikibin mücadelesinde takımlar 1’er kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 mücadele eşitlikle sonuçlandı. Geçen hafta oynanan Play-Off ilk maçında sakin ve özgüvenli bir oyun ortaya koyarak rakibine çok fazla pozisyon şansı tanımayan Darıca G.B, bu kez baskılı bir oyunla rakibini devirmenin planlarını yapıyor. Kritik maç öncesinde futbolcularıyla özel bir görüşme yapan Teknik Direktör Özgür Vurur, maçın önemine vurgu yaparak çok dikkatli olmaları gerektiği konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.