Güle güle Kılıç hoş geldin Gültekin

Spor 12.07.2015 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Güle güle Kılıç hoş geldin Gültekin

Çayırovaspor’un dün Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen olağanüstü kongresi sonrasında 1985 yılından beri kulübün yönetiminde yer alan Vahdet Kılıç, görevini Gebzespor’un şampiyonluk dönemi yönetim kadrosunda da yer alan işadamı Murat Gültekin’e devretti.

RENKLİ İSİMLER KATILDI Çayırovaspor’un Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen kongresine spor camiasından olduğu kadar siyaset dünyasından da bir çok isim katıldı. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özdemir, Şaban Güllüce, Mehmet Bayındır, Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Çayırova Ak Patti İlçe Yöneticisi İsamail Ballı gibi isimlerin yer aldığı kongrede eski yönetimden Çayırovaspor camiasının yakından tanıdığı Şevket Külte ve Murat Kalkan’da yer aldı. TEK LİSTE OYLANDI Kongrede Murat Gültekin başkanlığında hazırlanan liste dışından farklı bir liste olmayınca salonu dolduran üyelerin oyları ile Gültekin ve listesi Çayırovaspor’un yeni yönetimini oluşturdular. Kongrede ayrıca kulüp adına taşnmaz mal alımı ya da satımı adına da yeni yönetime yetki veren üyeler kongre sonunda dilek ve temenni bölümünde kısa konuşmalar gerçekleştirdi. Söz alan üyelerin tamamı Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç’ın bugüne kadar kulübe verdiği katkı ve destek için teşekkür ettiler. Son  konuşmayı alan Çayırovaspor’un çiçeği burnunda başkanı Murat Gültekin, “Amacımız ilçenin sporuna, gençliğine ve Çayırova’ya hizmettir. Ancak başarılı olmak da istiyoruz. Ben bunun tadını daha önce yaşadım. Tekrar başarılı olmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalar içinde Vahdet Kılıç başkanım da hep yanımızda olacak ve katkılarından tecrübesinden faydalanacağız.”dedi. ÇAYIRVASPOR YENİ YÖNETİM KURULU Murat Gültekin Can Öztürk Ahmet ünal Muhammet Güllüce Ömer Turan Abbas Sır Evren Aktaş Ramazan Battal Yönetim Yedek Listesi ise Mevlüt Bayram, Muhammet Gültekin, Hanefi Çakar, Ramazan Dönmez, Ali Şahin, Zekeriya Keskinoğlu, Mürsel Sevindik isimlerinden oluştu.        
Çayırovaspor’un dün Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen olağanüstü kongresi sonrasında 1985 yılından beri kulübün yönetiminde yer alan Vahdet Kılıç, görevini Gebzespor’un şampiyonluk dönemi yönetim kadrosunda da yer alan işadamı Murat Gültekin’e devretti.

RENKLİ İSİMLER KATILDI

Çayırovaspor’un Kuştepe Tesisleri’nde gerçekleşen kongresine spor camiasından olduğu kadar siyaset dünyasından da bir çok isim katıldı. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özdemir, Şaban Güllüce, Mehmet Bayındır, Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir, Çayırova Ak Patti İlçe Yöneticisi İsamail Ballı gibi isimlerin yer aldığı kongrede eski yönetimden Çayırovaspor camiasının yakından tanıdığı Şevket Külte ve Murat Kalkan’da yer aldı.

TEK LİSTE OYLANDI

Kongrede Murat Gültekin başkanlığında hazırlanan liste dışından farklı bir liste olmayınca salonu dolduran üyelerin oyları ile Gültekin ve listesi Çayırovaspor’un yeni yönetimini oluşturdular. Kongrede ayrıca kulüp adına taşnmaz mal alımı ya da satımı adına da yeni yönetime yetki veren üyeler kongre sonunda dilek ve temenni bölümünde kısa konuşmalar gerçekleştirdi. Söz alan üyelerin tamamı Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç’ın bugüne kadar kulübe verdiği katkı ve destek için teşekkür ettiler. Son  konuşmayı alan Çayırovaspor’un çiçeği burnunda başkanı Murat Gültekin, “Amacımız ilçenin sporuna, gençliğine ve Çayırova’ya hizmettir. Ancak başarılı olmak da istiyoruz. Ben bunun tadını daha önce yaşadım. Tekrar başarılı olmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalar içinde Vahdet Kılıç başkanım da hep yanımızda olacak ve katkılarından tecrübesinden faydalanacağız.”dedi.

ÇAYIRVASPOR YENİ YÖNETİM KURULU

Murat Gültekin

Can Öztürk

Ahmet ünal

Muhammet Güllüce

Ömer Turan

Abbas Sır

Evren Aktaş

Ramazan Battal

Yönetim Yedek Listesi ise Mevlüt Bayram, Muhammet Gültekin, Hanefi Çakar, Ramazan Dönmez, Ali Şahin, Zekeriya Keskinoğlu, Mürsel Sevindik isimlerinden oluştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.