Gülen altyapı ile buluştu!

Spor 06.09.2019 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen altyapı ile buluştu!

Başkan Arif Gülen Darıca Gençlerbirliği altyapı takımı ile bir araya geldi. Darıca Gençlerbirliği Balkanı Arif Gülen U-19 Takımının yaptığı antremana katılarak U-19 takımı oyuncuları ve altyapı antrenörleri ile bir araya geldi. U-19 ligi'nin başlamasıyla U-19 takımının sezona moralle başlaması için takım ile bir araya gelen Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen antreman sonrası futbolcularla bir araya gelerek U-19 takım oyuncularıyla sohbet etti ve gelecek dönemde nasıl bir Darıca Gençlerbirliği hedeflediğini anllattı. Altyapı oyuncularına seslenen Başkan Arif Gülen "Sizler Darıca Gençlerbirliği'nin geleceği ve Türk futbolunun umudusunuz. Vazgeçmek ve yorulmak gibi bir lüksünüz yok, her zamankinden daha çok çalışmalısınız." dedi.       Altyapı sorunlarını yerinde inceledi Altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Arif Gülen antrenörleri dinleyerek altyapıda yapılması gerekenleri ve tesisin eksikleri hakkında bilgi alarak aksaklıkların ve eksiklerin en kısa sürede giderileceğini ve hedeflerinin Darıca Gençlerbirliğini, futbolcu yetiştiren bir fabrika haline getirmek olduğunu söyledi. Sohbetin ardından genç oyunculara baklava ikram edildi    

Başkan Arif Gülen Darıca Gençlerbirliği altyapı takımı ile bir araya geldi. Darıca Gençlerbirliği Balkanı Arif Gülen U-19 Takımının yaptığı antremana katılarak U-19 takımı oyuncuları ve altyapı antrenörleri ile bir araya geldi. U-19 ligi'nin başlamasıyla U-19 takımının sezona moralle başlaması için takım ile bir araya gelen Darıca Gençlerbirliği başkanı Arif Gülen antreman sonrası futbolcularla bir araya gelerek U-19 takım oyuncularıyla sohbet etti ve gelecek dönemde nasıl bir Darıca Gençlerbirliği hedeflediğini anllattı. Altyapı oyuncularına seslenen Başkan Arif Gülen "Sizler Darıca Gençlerbirliği'nin geleceği ve Türk futbolunun umudusunuz. Vazgeçmek ve yorulmak gibi bir lüksünüz yok, her zamankinden daha çok çalışmalısınız." dedi.

 

 

 

Altyapı sorunlarını yerinde inceledi

Altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Arif Gülen antrenörleri dinleyerek altyapıda yapılması gerekenleri ve tesisin eksikleri hakkında bilgi alarak aksaklıkların ve eksiklerin en kısa sürede giderileceğini ve hedeflerinin Darıca Gençlerbirliğini, futbolcu yetiştiren bir fabrika haline getirmek olduğunu söyledi. Sohbetin ardından genç oyunculara baklava ikram edildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.