19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gülen’den Bıyık’a teşekkür

Spor 16.07.2019 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen’den Bıyık’a teşekkür

Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün düzenlediği basın toplantısında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Darıca Gençlerbirliği’ni siyasetten arındırdıklarını belirten Arif Gülen, bu işin transfer tahtasını açmaktan daha zor olduğunu ama bunu başardıklarını söyledi. Hiçbir belediyenin ya da siyasi partinin arka bahçesi olmayacaklarını söyleyen Gülen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kendilerine oldukça olumlu bir yaklaşımı olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Kurban pazarında yer alan 200 çadırdan 20’sinin ve kurban pazarı içerisinde yer alan kantinin Darıca G.B’ye verildiğini açıklayan Gülen, şu ifadelere yer verdi: MUZAFFER BAŞKANIMIZIN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK “Uzun yıllardan bu yana kurban pazarının gelirinin tamamı kulübümüzü aktarılıyordu. Bu sene 20 çadırın geliri bize gelecek. Buradan da tahmini 150-200 Bin TL gibi bir gelir bekliyoruz. Ancak bizim şansımıza(!) Darıca Belediyesi gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Muzaffer Başkanımız da bu durumu bize detaylıca anlattı, biz de anlayışla karşıladık. Muzaffer başkanımızın iyi niyetinden en ufak şüphemiz yok. Belediye başkanımızdan maddi bir beklentimiz yok. Zaten belediyenin kasasından profesyonel kulüplere para aktarma gibi bir yetkisi olmadığının bilincindeyiz. Bizim tek beklentimiz manevi destek ve ortaya koyduğumuz projelerimize köstek olunmaması. Bu projelerin karşılığını Darıca halkı ve Darıca’nın evlatları alacak” dedi.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün düzenlediği basın toplantısında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti. Darıca Gençlerbirliği’ni siyasetten arındırdıklarını belirten Arif Gülen, bu işin transfer tahtasını açmaktan daha zor olduğunu ama bunu başardıklarını söyledi. Hiçbir belediyenin ya da siyasi partinin arka bahçesi olmayacaklarını söyleyen Gülen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın kendilerine oldukça olumlu bir yaklaşımı olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Kurban pazarında yer alan 200 çadırdan 20’sinin ve kurban pazarı içerisinde yer alan kantinin Darıca G.B’ye verildiğini açıklayan Gülen, şu ifadelere yer verdi:

MUZAFFER BAŞKANIMIZIN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK

“Uzun yıllardan bu yana kurban pazarının gelirinin tamamı kulübümüzü aktarılıyordu. Bu sene 20 çadırın geliri bize gelecek. Buradan da tahmini 150-200 Bin TL gibi bir gelir bekliyoruz. Ancak bizim şansımıza(!) Darıca Belediyesi gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Muzaffer Başkanımız da bu durumu bize detaylıca anlattı, biz de anlayışla karşıladık. Muzaffer başkanımızın iyi niyetinden en ufak şüphemiz yok. Belediye başkanımızdan maddi bir beklentimiz yok. Zaten belediyenin kasasından profesyonel kulüplere para aktarma gibi bir yetkisi olmadığının bilincindeyiz. Bizim tek beklentimiz manevi destek ve ortaya koyduğumuz projelerimize köstek olunmaması. Bu projelerin karşılığını Darıca halkı ve Darıca’nın evlatları alacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.