Gülen’e ceza kapıda!

Spor 17.03.2020 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen’e ceza kapıda!

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Darıca Gençlerbirliği-Somaspor maçı sonrasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i çeşitli gerekçeler nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na(PFDK) sevk etti. İŞTE TFF’NİN O AÇIKLAMASI: DARICA GENÇLERBİRLİĞİ A.Ş. Kulübü Başkanı ARİF GÜLEN'in 15.03.2020 tarihinde oynanan DARICA GENÇLERBİRLİĞİ A.Ş.-SOMASPOR TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca, "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 17.03.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Darıca Gençlerbirliği-Somaspor maçı sonrasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen’i çeşitli gerekçeler nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na(PFDK) sevk etti.

İŞTE TFF’NİN O AÇIKLAMASI:

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ A.Ş. Kulübü Başkanı ARİF GÜLEN'in 15.03.2020 tarihinde oynanan DARICA GENÇLERBİRLİĞİ A.Ş.-SOMASPOR TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca, "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 17.03.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.