19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gülen’in toplantısında Karabacak sürprizi

Spor 14.06.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gülen’in toplantısında Karabacak sürprizi

Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in amatör spor kulüpleri yöneticilerini ağırladığı toplantıda Şükrü Karabacak sürprizi yaşandı.

Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in amatör spor kulüpleri yöneticilerini ağırladığı toplantıda Şükrü Karabacak sürprizi yaşandı. Önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Arif Gülen’in Darıca G.B kulüp tesislerinde düzenlediği toplantıya katılması şaşırttı. Karabacak, Darıca’daki futbol sahası eksikliğini hatırlatan amatör spor kulüp başkanları ve yöneticilerine nasihatlarda bulunarak, “Tesis konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’ya bakış açısı önemli. Bu sorun ancak sık sık kapı çalmayla giderilebilir. Münferit olarak değil, hep birlikte ısrarcı bir şekilde Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını çalmalısınız” ifadelerini kullandı. KARABACAK’TAN ÇIKIŞ: NE 27 MİLYON’U? Toplantının soru-cevap kısmında bir amatör spor kulübü yöneticisinin Arif Gülen’e, “Geçen sezon kulüpte 27 Milyon TL’nin döndüğünden bahsettiniz. Bu astronomik rakamlar nereye harcandı, çok yazık” sorusu üzerine çıkış yapan eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bir dakika arkadaşlar. Ortada önemli bir bilgi yanlışı var. 27 Milyon TL gibi rakamlar hayal ürünüdür. Biz takımı geçen sene şampiyon yapıp sezonu bitirdiğimizde 4 Milyon 500 Bin TL borcumuz vardı. Bu rakamla kulübü 1 Milyon TL civarındaki bir bedelle Rauf(İsmayilov) kardeşimize teslim ettik. Bu para da bize parça parça geldi Ben bu kulübü 15 sene sırtımda taşıdım. Para bul dediler dilencilik yaparak buldum. Ama şimdi en kötüsü ben oldum. Bu yüzden çok pişmanım. Bir daha kamu kuruluşunda görev yaparsam asla profesyonel kulübün yanından geçmem”dedi.
Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in amatör spor kulüpleri yöneticilerini ağırladığı toplantıda Şükrü Karabacak sürprizi yaşandı.

Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen’in amatör spor kulüpleri yöneticilerini ağırladığı toplantıda Şükrü Karabacak sürprizi yaşandı. Önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Arif Gülen’in Darıca G.B kulüp tesislerinde düzenlediği toplantıya katılması şaşırttı. Karabacak, Darıca’daki futbol sahası eksikliğini hatırlatan amatör spor kulüp başkanları ve yöneticilerine nasihatlarda bulunarak, “Tesis konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’ya bakış açısı önemli. Bu sorun ancak sık sık kapı çalmayla giderilebilir. Münferit olarak değil, hep birlikte ısrarcı bir şekilde Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını çalmalısınız” ifadelerini kullandı.

KARABACAK’TAN ÇIKIŞ: NE 27 MİLYON’U?

Toplantının soru-cevap kısmında bir amatör spor kulübü yöneticisinin Arif Gülen’e, “Geçen sezon kulüpte 27 Milyon TL’nin döndüğünden bahsettiniz. Bu astronomik rakamlar nereye harcandı, çok yazık” sorusu üzerine çıkış yapan eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bir dakika arkadaşlar. Ortada önemli bir bilgi yanlışı var. 27 Milyon TL gibi rakamlar hayal ürünüdür. Biz takımı geçen sene şampiyon yapıp sezonu bitirdiğimizde 4 Milyon 500 Bin TL borcumuz vardı. Bu rakamla kulübü 1 Milyon TL civarındaki bir bedelle Rauf(İsmayilov) kardeşimize teslim ettik. Bu para da bize parça parça geldi Ben bu kulübü 15 sene sırtımda taşıdım. Para bul dediler dilencilik yaparak buldum. Ama şimdi en kötüsü ben oldum. Bu yüzden çok pişmanım. Bir daha kamu kuruluşunda görev yaparsam asla profesyonel kulübün yanından geçmem”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.