19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜLEN ÖZÜR DİLEDİ!

Darıca 03.11.2015 - 07:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜLEN ÖZÜR DİLEDİ!

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, Kocaeli’den en az iki vekil sözünü yerine getiremediği için partililerinden özür diledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, Kocaeli’den en az iki vekil sözünü yerine getiremediği için partililerinden özür diledi. MHP’de aktif siyaset yapanların kendisini sorgulama zamanının geldiğini söyledi.  MHP’den dördüncü sıra milletvekili adayı olan Arif Gülen sosyal medya yoluyla verdiği mesajda MHP’de aktif siyaset yapan herkesin kendisini sorgulama zamanı geldiğini savundu. Gülen’in mesajı aynen şöyle: SÖZÜMÜ TUTAMADIM “Değerli dava arkadaşlarım, partili yöneticilerim ve üyelerim. Bu yolda zaman, emek ve para harcayan cefakâr ülküdaşlarım. Size verdiğim sözü tutamadım, olmadı. Kocaeli’den en az iki milletvekili çıkaramadım..Hatır için oy istediğim ve başka partili olmalarına rağmen destek sözü veren eş, dost ve arkadaşlarım...Secim süreci boyunca bizlere evini, sofrasını, derneğini, kahvehanesini, iş yerini açan tüm Kocaelili hemşerilerim... Zamanınızı aldım, belki kendimi ve partimi sizlere anlatamadım. Samimiyetimizden şüpheniz olmasın. Emin olun ki ben ülkemi de sizleri de çok seviyorum. SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞMAK YETERSİZ MHP bu ülkenin geleceği ve olması gerekenidir. Ama belli ki partimizde aktif siyaset yapan herkesin kendimizi sorgulama zamanı gelmiştir. Partimizi iktidar yapmak için sadece seçimden seçime çalışmak yetersiz kalmıştır. Necip Türk Milleti faturamızı kesmiş ve bedeli de ağır olmuştur. Yeni ev ödemiz iyi çalışarak analiz edilmelidir. Hakkınızı helal edin. Ne mutlu Türk’üm diyene.” Dedi.
MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, Kocaeli’den en az iki vekil sözünü yerine getiremediği için partililerinden özür diledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Arif Gülen, Kocaeli’den en az iki vekil sözünü yerine getiremediği için partililerinden özür diledi. MHP’de aktif siyaset yapanların kendisini sorgulama zamanının geldiğini söyledi.  MHP’den dördüncü sıra milletvekili adayı olan Arif Gülen sosyal medya yoluyla verdiği mesajda MHP’de aktif siyaset yapan herkesin kendisini sorgulama zamanı geldiğini savundu. Gülen’in mesajı aynen şöyle:

SÖZÜMÜ TUTAMADIM

“Değerli dava arkadaşlarım, partili yöneticilerim ve üyelerim. Bu yolda zaman, emek ve para harcayan cefakâr ülküdaşlarım. Size verdiğim sözü tutamadım, olmadı. Kocaeli’den en az iki milletvekili çıkaramadım..Hatır için oy istediğim ve başka partili olmalarına rağmen destek sözü veren eş, dost ve arkadaşlarım...Secim süreci boyunca bizlere evini, sofrasını, derneğini, kahvehanesini, iş yerini açan tüm Kocaelili hemşerilerim... Zamanınızı aldım, belki kendimi ve partimi sizlere anlatamadım. Samimiyetimizden şüpheniz olmasın. Emin olun ki ben ülkemi de sizleri de çok seviyorum.

SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞMAK YETERSİZ

MHP bu ülkenin geleceği ve olması gerekenidir. Ama belli ki partimizde aktif siyaset yapan herkesin kendimizi sorgulama zamanı gelmiştir. Partimizi iktidar yapmak için sadece seçimden seçime çalışmak yetersiz kalmıştır. Necip Türk Milleti faturamızı kesmiş ve bedeli de ağır olmuştur. Yeni ev ödemiz iyi çalışarak analiz edilmelidir. Hakkınızı helal edin. Ne mutlu Türk’üm diyene.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.