19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gülen ve Günaydın’dan zeytindalı!

Spor 10.03.2020 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen ve Günaydın’dan zeytindalı!

DARICA G.B VE BAYRAMPAŞA BAŞKANINDAN DOSTLUK ÇAĞRISI

Darıca G.B ile Bayrampaşa A.Ş arasındaki gerilim, haftasonu oynanan maçta bir kez daha su yüzüne çıkarken, kulüp başkanları Arif Gülen ve Cengiz Günaydın gazetemize özel açıklamalarda bulunarak gereksiz gerilimin son bulmasını istediler. Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin deplasmanda Bayrampaşa A.Ş ile oynadığı karşılaşma öncesinde iki kulübün başkanı bir araya geldi. İki kulüp taraftarları arasında yaşanan gerginliğin bir an önce son bulması adına Darıca G.B adına gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirten Kulüp Başkanı Arif Gülen, gerekirse her iki kulüp taraftarlarını buluşturarak gerginliği bitirebileceklerini söyledi. GÜNAYDIN GÜLEN’İ DESTEKLEDİ Bayrampaşa Başkanı Cengiz Günaydın ise, Gülen’in söylemlerine imza attığını belirterek, “Bizim dönemimizden önce iki kulüp taraftarı arasında yaşanan gereksiz yere büyüyerek devam etmiş. Bayrampaşa ve Darıca G.B gibi iki önemli kulübün dostça ve centilmence yan yana olmaları için gerekli adımlara atmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Günaydın ve Gülen’in taraftar gruplarına zeytindalı uzatması sonrasında Bayrampaşa ve Darıca G.B taraftarlarının nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor.
DARICA G.B VE BAYRAMPAŞA BAŞKANINDAN DOSTLUK ÇAĞRISI

Darıca G.B ile Bayrampaşa A.Ş arasındaki gerilim, haftasonu oynanan maçta bir kez daha su yüzüne çıkarken, kulüp başkanları Arif Gülen ve Cengiz Günaydın gazetemize özel açıklamalarda bulunarak gereksiz gerilimin son bulmasını istediler.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin deplasmanda Bayrampaşa A.Ş ile oynadığı karşılaşma öncesinde iki kulübün başkanı bir araya geldi. İki kulüp taraftarları arasında yaşanan gerginliğin bir an önce son bulması adına Darıca G.B adına gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirten Kulüp Başkanı Arif Gülen, gerekirse her iki kulüp taraftarlarını buluşturarak gerginliği bitirebileceklerini söyledi.

GÜNAYDIN GÜLEN’İ DESTEKLEDİ

Bayrampaşa Başkanı Cengiz Günaydın ise, Gülen’in söylemlerine imza attığını belirterek, “Bizim dönemimizden önce iki kulüp taraftarı arasında yaşanan gereksiz yere büyüyerek devam etmiş. Bayrampaşa ve Darıca G.B gibi iki önemli kulübün dostça ve centilmence yan yana olmaları için gerekli adımlara atmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Günaydın ve Gülen’in taraftar gruplarına zeytindalı uzatması sonrasında Bayrampaşa ve Darıca G.B taraftarlarının nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.