GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gülen, Zekeriya Alp'e gitti!

Spor 19.09.2019 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülen, Zekeriya Alp'e gitti!

Bu sene adeta küllerinden doğan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Arif Gülen'in hızına yetişilemiyor. Başkan Gülen, önceki gün Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan ile buluştu.

Bu sene adeta küllerinden doğan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Arif Gülen'in hızına yetişilemiyor. Başkan Gülen, önceki gün Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan ile buluştu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e Darıca Gençlerbirliği tarihi hakkında bilgiler de veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, hakemlerin 3.Lig ve 2.Lig maçlarına atanırken, hangi kriterlere dikkat edildiği ile ilgili uzun bir bilgi aldı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, hakem atamalarının belli prosedürce yazılım yöntemi ile puanlama sisteminden, hakemin ikametine, memleketinden, yöneteceği takımların geçmiş maçlardaki referanslarına göre kriterlerinin olduğunu, önyargılı hakemin bu sistemde barınmasının mümkün olamayacağını ve maç esnasında hakemin hatalı kararlar verebileceğini, bu konuda tüm kulüplerin maç çekimlerini yaparak MHK'ya göndermelerinin kendilerine inanılmaz bir destek olacağını kaydetti. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen ise Darıca Gençlerbirliği'nin maçlarının tamamının çekimlerinin yapılarak hatalı ve yanlış kararların belirlenmesi ve sorumlusunun da yaptırıma tabi tutulmasının Türk futbolunun geleceği ve yanlış çalınan düdük algısının minimize edilmesine katkı sağlayacağını beyan etti. Konuşmaların ardından Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e özel el işleme sanatı ile yapılmış Atatürk portresi hediye ederken, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan'a sıcak,samimi karşılamaları ve detay bilgi aktarımlarından dolayı teşekkür etti.
Bu sene adeta küllerinden doğan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Arif Gülen'in hızına yetişilemiyor. Başkan Gülen, önceki gün Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan ile buluştu.

Bu sene adeta küllerinden doğan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nde Başkan Arif Gülen'in hızına yetişilemiyor. Başkan Gülen, önceki gün Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan ile buluştu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e Darıca Gençlerbirliği tarihi hakkında bilgiler de veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, hakemlerin 3.Lig ve 2.Lig maçlarına atanırken, hangi kriterlere dikkat edildiği ile ilgili uzun bir bilgi aldı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, hakem atamalarının belli prosedürce yazılım yöntemi ile puanlama sisteminden, hakemin ikametine, memleketinden, yöneteceği takımların geçmiş maçlardaki referanslarına göre kriterlerinin olduğunu, önyargılı hakemin bu sistemde barınmasının mümkün olamayacağını ve maç esnasında hakemin hatalı kararlar verebileceğini, bu konuda tüm kulüplerin maç çekimlerini yaparak MHK'ya göndermelerinin kendilerine inanılmaz bir destek olacağını kaydetti.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen ise Darıca Gençlerbirliği'nin maçlarının tamamının çekimlerinin yapılarak hatalı ve yanlış kararların belirlenmesi ve sorumlusunun da yaptırıma tabi tutulmasının Türk futbolunun geleceği ve yanlış çalınan düdük algısının minimize edilmesine katkı sağlayacağını beyan etti. Konuşmaların ardından Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e özel el işleme sanatı ile yapılmış Atatürk portresi hediye ederken, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ve MHK Başkanvekili ve UEFA Gözlemcisi Oğuz Sarvan'a sıcak,samimi karşılamaları ve detay bilgi aktarımlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.