GÜLER’DEN, ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ!

Çayırova 05.04.2018 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GÜLER’DEN, ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi çocuklarla çocuk oldu

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin özel öğrencileri ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Güler “Çocuklarımızı okulda ziyaret ettik, ebeveynleri ile de görüştük. Down sendromlu çocuklarımıza eğitim veren öğretmenlerimiz ve aileleri çok ulvi bir görevi icra ediyorlar. Bizler kardeşlerimizin ailelerine saygı duyuyoruz. Sizler özel anneler, özel babalarsınız.” dedi   Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin özel öğrencileri AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programla muhteşem bir gün geçirdi. Düzenlenen programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ile yönetimi ve AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Onur Gündoğdu katılım sağladı. ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN ANNE VE BABALARI DA ÖZEL Programda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler “Çocuklarımızı okulda ziyaret ettik. Down sendromlu çocuklarımıza eğitim veren öğretmenlerimiz ve aileleri çok ulvi bir görevi icra ediyorlar. Bizler kardeşlerimizin ailelerine de saygı duyuyoruz. Sizler özel anneler, özel babalarsınız. Çok iyi bir eğitimle çok iyi yerlere geleceklerini de biliyoruz. Yakın zamanda devletimizin bu kardeşlerimize yönelik birçok yatırımı ve desteği oldu. Çeşitli imkânlarla bu çocuklara merkezler, okullar açarak sosyal hayatın içine soktu. Bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ederim.” dedi BİZDEN TEK FARKLI KOCAMAN KALPLERİ Unutmayalım ki Down sendromlu çocuklarımız zihinsel engelli ya da toplum ağzıyla özürlü değillerdir.” diyen Güler, ziyaretimiz sırasında gördüğüm bir şey var ki, onların bizden tek farkları kromozom sayıları. Biz sadece bir gün kutlanan etkinliklerle değil, her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Down sendromlu çocukların bizden bir farkları var o da kocaman kalpleri.” dedi. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ise yaptığı konuşmasında, “Allah bu özel çocuklarımızın ailelerine hayırlı ömürler vererek, her zaman evlatlarının yanlarında olmayı nasip etsin. Allah devletimize güç, kuvvet versin. Son 15 yılda bu alanda eğitim kurumlarının sayısı arttı. Bu eğitim kurumlarımız sayesinde sosyalleşiyorlar. Özel çocuklarımız için devletimizin tüm imkânlarını sonuna kadar kullanacağız. Bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi çocuklarla çocuk oldu
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin özel öğrencileri ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Güler “Çocuklarımızı okulda ziyaret ettik, ebeveynleri ile de görüştük. Down sendromlu çocuklarımıza eğitim veren öğretmenlerimiz ve aileleri çok ulvi bir görevi icra ediyorlar. Bizler kardeşlerimizin ailelerine saygı duyuyoruz. Sizler özel anneler, özel babalarsınız.” dedi
 
Gebze Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin özel öğrencileri AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programla muhteşem bir gün geçirdi. Düzenlenen programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ile yönetimi ve AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Onur Gündoğdu katılım sağladı.
ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN ANNE VE BABALARI DA ÖZEL
Programda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler “Çocuklarımızı okulda ziyaret ettik. Down sendromlu çocuklarımıza eğitim veren öğretmenlerimiz ve aileleri çok ulvi bir görevi icra ediyorlar. Bizler kardeşlerimizin ailelerine de saygı duyuyoruz. Sizler özel anneler, özel babalarsınız. Çok iyi bir eğitimle çok iyi yerlere geleceklerini de biliyoruz. Yakın zamanda devletimizin bu kardeşlerimize yönelik birçok yatırımı ve desteği oldu. Çeşitli imkânlarla bu çocuklara merkezler, okullar açarak sosyal hayatın içine soktu. Bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ederim.” dedi
BİZDEN TEK FARKLI KOCAMAN KALPLERİ
Unutmayalım ki Down sendromlu çocuklarımız zihinsel engelli ya da toplum ağzıyla özürlü değillerdir.” diyen Güler, ziyaretimiz sırasında gördüğüm bir şey var ki, onların bizden tek farkları kromozom sayıları. Biz sadece bir gün kutlanan etkinliklerle değil, her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Down sendromlu çocukların bizden bir farkları var o da kocaman kalpleri.” dedi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ise yaptığı konuşmasında, “Allah bu özel çocuklarımızın ailelerine hayırlı ömürler vererek, her zaman evlatlarının yanlarında olmayı nasip etsin. Allah devletimize güç, kuvvet versin. Son 15 yılda bu alanda eğitim kurumlarının sayısı arttı. Bu eğitim kurumlarımız sayesinde sosyalleşiyorlar. Özel çocuklarımız için devletimizin tüm imkânlarını sonuna kadar kullanacağız. Bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.