Güler esnafla buluştu

Çayırova 25.03.2019 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güler esnafla buluştu

Çayırova’nın en yoğun nüfusuna sahip mahaller arasında yer alan Özgürlük Mahallesi’nde muhtarlık seçim yarışı da zirveye çıktı. Mevcut muhtar Rahman Güler mahalle esnafı ile kahvaltı programında bir araya gelerek destek istedi.

Çayırova’nın en eski muhtarları arasında yer alan Rahman Güler yeni dönemde de bu görevinde devam etmek adına tekrar aday oldu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Özgürlük Mahallesi’nde yeniden muhtarlık görevine devam etmek isteyen ve aday olan Rahman Güler Özçayırova Restaurant’ta esnaf ile bir araya gelerek hem kahvaltı yaptı hem de seçim süreci için destek istedi. Muhtar Güler’in kahvaltı programına çok sayıda katılım gösteren Özgürlük Mahallesi esnafı bugüne kadar bu görevi başarı ile yürüten Rahman Güler’e teşekkür ettiler. Güler’İn destek talebine de sıcak baktıklarını ifade eden mahalle esnafı, “Güler yıllardır muhtarımız olarak görev yaptı. Bugüne kadar kendisinden olumsuz bir durum görmedik, yaşamadık. Kendisi mahallemizin gelişmesinde önemli çalışmalar yaparak katkı sunmuştur. Yapılacak yerel seçimlerde kendisine başarılar diliyor, mahallemiz ve kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova’nın en yoğun nüfusuna sahip mahaller arasında yer alan Özgürlük Mahallesi’nde muhtarlık seçim yarışı da zirveye çıktı. Mevcut muhtar Rahman Güler mahalle esnafı ile kahvaltı programında bir araya gelerek destek istedi.

Çayırova’nın en eski muhtarları arasında yer alan Rahman Güler yeni dönemde de bu görevinde devam etmek adına tekrar aday oldu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Özgürlük Mahallesi’nde yeniden muhtarlık görevine devam etmek isteyen ve aday olan Rahman Güler Özçayırova Restaurant’ta esnaf ile bir araya gelerek hem kahvaltı yaptı hem de seçim süreci için destek istedi. Muhtar Güler’in kahvaltı programına çok sayıda katılım gösteren Özgürlük Mahallesi esnafı bugüne kadar bu görevi başarı ile yürüten Rahman Güler’e teşekkür ettiler. Güler’İn destek talebine de sıcak baktıklarını ifade eden mahalle esnafı, “Güler yıllardır muhtarımız olarak görev yaptı. Bugüne kadar kendisinden olumsuz bir durum görmedik, yaşamadık. Kendisi mahallemizin gelişmesinde önemli çalışmalar yaparak katkı sunmuştur. Yapılacak yerel seçimlerde kendisine başarılar diliyor, mahallemiz ve kendisi için hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.