Güler ve Köşker GATEM’e konuk oldu

Gebze 07.05.2018 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güler ve Köşker GATEM’e konuk oldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında, yeni haftanın hayırlı olması temennisinde bulundu. ÇOK ÇALIŞMALIYIZ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker selamlama konuşmasında, “Her hafta farklı bir okulda siz değerli gençlerle birlikte yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu bizleri ayrıca mutlu ediyor. Siz değerli gençlerimiz yarınlarımızın teminatlarısınız. Bu sebeple çok çalışmalı ve ülkemizi çok daha iyi yerlere getirmeliyiz” dedi. GÖREVİ YERİNE GETİRMELİYİZ Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizlere büyük umutlar bağlıyoruz. Tabi bütün yükü sizlerin omuzlarına yüklememiz doğru değil, hepimizin üzerine düşen görevleri, borçları var. Hepimiz üzerimize düşen görevi harfiyen yerine getirmeliyiz” dedi. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Kaymak Güler ve Başkan Köşker derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin atık maddelerden yaptıkları ürünlerin yer aldığı sergiyi de ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında, yeni haftanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker selamlama konuşmasında, “Her hafta farklı bir okulda siz değerli gençlerle birlikte yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu bizleri ayrıca mutlu ediyor. Siz değerli gençlerimiz yarınlarımızın teminatlarısınız. Bu sebeple çok çalışmalı ve ülkemizi çok daha iyi yerlere getirmeliyiz” dedi.

GÖREVİ YERİNE GETİRMELİYİZ

Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizlere büyük umutlar bağlıyoruz. Tabi bütün yükü sizlerin omuzlarına yüklememiz doğru değil, hepimizin üzerine düşen görevleri, borçları var. Hepimiz üzerimize düşen görevi harfiyen yerine getirmeliyiz” dedi.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET

Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Kaymak Güler ve Başkan Köşker derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin atık maddelerden yaptıkları ürünlerin yer aldığı sergiyi de ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.