Güler ve Köşker PAGEV’de

Gebze 05.11.2018 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güler ve Köşker PAGEV’de

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. ZAMANINIZI İYİ DEĞERLENDİRİN Başkan Köşker, bayrak töreninde gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulunarak, “Ülkemizin gelişmesi, siz gençlerin kendilerini geliştirmesi, yetiştirmesi ile ancak mümkün olabilir. Zamanınızı iyi değerlendirin. Bu sebeple gençliğimizin kıymetini bilin ve kendinizi geliştirin. Meslek liseleri gerçekten çok değerli eğitim kurumları. Okuduğunuz okulunuzun kıymetini bilin. Bu sorumlulukları yerine getirdiğimiz müddetçe bu ülkenin önünde hiçbir güç duramaz. Sizlere çok güveniyoruz” dedi. BU ÜLKENİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ Kaymakam Güler ise, “Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak” diye konuştu. ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ZAMANINIZI İYİ DEĞERLENDİRİN

Başkan Köşker, bayrak töreninde gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulunarak, “Ülkemizin gelişmesi, siz gençlerin kendilerini geliştirmesi, yetiştirmesi ile ancak mümkün olabilir. Zamanınızı iyi değerlendirin. Bu sebeple gençliğimizin kıymetini bilin ve kendinizi geliştirin. Meslek liseleri gerçekten çok değerli eğitim kurumları. Okuduğunuz okulunuzun kıymetini bilin. Bu sorumlulukları yerine getirdiğimiz müddetçe bu ülkenin önünde hiçbir güç duramaz. Sizlere çok güveniyoruz” dedi.

BU ÜLKENİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Kaymakam Güler ise, “Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.