Gülpolat çalışma koşullarını inceledi

Gebze 27.10.2019 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülpolat çalışma koşullarını inceledi

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat örgütlü olduğu iş yerlerini ziyaret ederek çalışma koşullarını inceliyor. Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat örgütlü olduğu Unmaş Unlu Mamulleri Dudullu fabrikasını ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk ve işyeri sendika temsilcileri de eşlik etti. Yapılan ziyarette üyeler ile bir araya gelen Gülpolat, üyelerin çalışma koşulları ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gülpolat, “Örgütlü olduğumuz iş yerlerimizi zaman zaman ziyaret ederek işçilerimizin sorunlarını dinliyoruz. İşçilerimizin çalışma koşullarını yerinde incelediğimiz ziyaretlerimizde fabrika sahiplerimizle de olumlu görüş alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi.

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat örgütlü olduğu iş yerlerini ziyaret ederek çalışma koşullarını inceliyor.

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat örgütlü olduğu Unmaş Unlu Mamulleri Dudullu fabrikasını ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk ve işyeri sendika temsilcileri de eşlik etti. Yapılan ziyarette üyeler ile bir araya gelen Gülpolat, üyelerin çalışma koşulları ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gülpolat, “Örgütlü olduğumuz iş yerlerimizi zaman zaman ziyaret ederek işçilerimizin sorunlarını dinliyoruz. İşçilerimizin çalışma koşullarını yerinde incelediğimiz ziyaretlerimizde fabrika sahiplerimizle de olumlu görüş alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.