Gültekin'den şampiyonluk şölenine davet

Spor 27.04.2016 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gültekin'den şampiyonluk şölenine davet

Gültekin'den şampiyonluk şölenine davet

Şampiyon Çayırovaspor, Play-Off Grubu son maçında bugün sahasında Başaranspor ile karşı karşıya gelecek. Müthiş bir sezonu geride bırakan yeşil siyahlı temsilcimiz, söke söke hak kazandığı şampiyonluk kupasını bugün kaldıracak. Çayırova Kuştepe Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak olan maçın sonunda kupasını ilçe protokolüyle birlikte havaya kaldıracak olan Çayırovaspor’da şampiyonluk coşkusu tavan yapacak. PROKOTOL TAM KADRO KATILACAK Kupa törenine Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, KASKF Başkanı Murat Aydın, Çayırova İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, çok sayıda spor adamı ve kulüp yöneticileri katılacak. GÜLTEKİN İKRAMLARDA BULUNACAK Çayırovaspor Kulübü Başkanı Murat Gültekin, şampiyonluk şölenine katılacak olan Çayırova protokolü ve taraftarlarına ikramlarda bulunarak güzel bir ev sahipliği düzenleyecek. Şampiyonluk coşkusuna Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası başta olmak üzere tüm taraftarları davet eden Başkan Gültekin, ''Bu güzel coşkuyu hep birlikte yaşayalım''dedi.
Gültekin'den şampiyonluk şölenine davet

Şampiyon Çayırovaspor, Play-Off Grubu son maçında bugün sahasında Başaranspor ile karşı karşıya gelecek. Müthiş bir sezonu geride bırakan yeşil siyahlı temsilcimiz, söke söke hak kazandığı şampiyonluk kupasını bugün kaldıracak. Çayırova Kuştepe Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak olan maçın sonunda kupasını ilçe protokolüyle birlikte havaya kaldıracak olan Çayırovaspor’da şampiyonluk coşkusu tavan yapacak.

PROKOTOL TAM KADRO KATILACAK

Kupa törenine Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, KASKF Başkanı Murat Aydın, Çayırova İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, çok sayıda spor adamı ve kulüp yöneticileri katılacak.

GÜLTEKİN İKRAMLARDA BULUNACAK

Çayırovaspor Kulübü Başkanı Murat Gültekin, şampiyonluk şölenine katılacak olan Çayırova protokolü ve taraftarlarına ikramlarda bulunarak güzel bir ev sahipliği düzenleyecek. Şampiyonluk coşkusuna Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası başta olmak üzere tüm taraftarları davet eden Başkan Gültekin, ''Bu güzel coşkuyu hep birlikte yaşayalım''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.