Gültekin’den Törk’e jest

Spor 15.10.2016 - 22:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gültekin’den Törk’e jest

Gültekin’den Törk’e jest

Çayırovaspor kampını ziyaret ederek kritik Hereke Yıldızspor maçı öncesinde takıma moral veren CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk’e gece sonunda ‘Yakup Törk’ yazılı Çayırovaspor forması hediye edildi. Formasını Çayırovaspor Başkan Murat Gültekin’den alan Törk, Çayırovaspor yönetim kuruluna teşekkür etti. GÜLTEKİN: TÖRK SPORA DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ise yaptığı açıklamada, ‘’Bugün kampımızı ziyaret eden hem bizi onore eden hem de takımımıza moral veren CHP Darıca ilçe Başkanı sayın Yakup Törk’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bölge sporuna maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Yanımıza olduğu için sayın Törk’e bir kez daha teşekkür ediyoruz’’dedi.
Gültekin’den Törk’e jest

Çayırovaspor kampını ziyaret ederek kritik Hereke Yıldızspor maçı öncesinde takıma moral veren CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk’e gece sonunda ‘Yakup Törk’ yazılı Çayırovaspor forması hediye edildi. Formasını Çayırovaspor Başkan Murat Gültekin’den alan Törk, Çayırovaspor yönetim kuruluna teşekkür etti.

GÜLTEKİN: TÖRK SPORA DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ise yaptığı açıklamada, ‘’Bugün kampımızı ziyaret eden hem bizi onore eden hem de takımımıza moral veren CHP Darıca ilçe Başkanı sayın Yakup Törk’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bölge sporuna maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Yanımıza olduğu için sayın Törk’e bir kez daha teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.