Gültekin'e Çayırovalılar'dan Yoğun İlgi

Çayırova 03.12.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gültekin'e Çayırovalılar'dan Yoğun İlgi

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği, Gazeteci-Yazar Levent Gültekin’in konuşmacı olarak katıldığı panele, Cumhuriyet ve Kadınlar paneline yoğun ilgi gösterildi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda önceki gün düzenlenen programa CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Muhip Kanko, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Gebze meclis üyesi Neşe Celep, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Düzenlenen panelde gazeteci yazar Levent Gültekin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet ve kadınlar. Kadın eli değmeli dedi yazar Levent Gültekin evet biz kadınlar istersek yer yerinden oynar. Laiklik dedi evet laiklik ülkemin ana damarıdır. Harmanlanmamız gerekiyor dedi evet, çünkü hepimiz biriz ben değil biz bizleriz. Ben şatafata bakmadım dedi evet, şatafat geçer baki olan toplumlardır ve biz insanlardır en başta çocuklarımızın geleceği için bir olmalıyız seni beni bırakıp biz olmayı seçmeliyiz. Kadın kollarımızın düzenlemiş olduğu panele katılan gazeteci yazar Levent Gültekin'e ve tüm davetlilerimize teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 
CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği, Gazeteci-Yazar Levent Gültekin’in konuşmacı olarak katıldığı panele, Cumhuriyet ve Kadınlar paneline yoğun ilgi gösterildi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda önceki gün düzenlenen programa CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Muhip Kanko, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Gebze meclis üyesi Neşe Celep, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Düzenlenen panelde gazeteci yazar Levent Gültekin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN

CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet ve kadınlar. Kadın eli değmeli dedi yazar Levent Gültekin evet biz kadınlar istersek yer yerinden oynar. Laiklik dedi evet laiklik ülkemin ana damarıdır. Harmanlanmamız gerekiyor dedi evet, çünkü hepimiz biriz ben değil biz bizleriz. Ben şatafata bakmadım dedi evet, şatafat geçer baki olan toplumlardır ve biz insanlardır en başta çocuklarımızın geleceği için bir olmalıyız seni beni bırakıp biz olmayı seçmeliyiz. Kadın kollarımızın düzenlemiş olduğu panele katılan gazeteci yazar Levent Gültekin'e ve tüm davetlilerimize teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.