19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜLTEKİN’İN İLİM KOLEJİ ZİYARETİ

Darıca 20.09.2018 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GÜLTEKİN’İN İLİM KOLEJİ ZİYARETİ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Veysi Gültekin Özel İlim Eğitim Kurumları’nı ziyarette bulundu.

Yeni eğitim öğretim sürecinin başlamasının ardından ziyaretlerine İlim Koleji ile başlayan Gültekin, öğretmenler ile birlikte sohbet etmesinin ardından okulu, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi.  Özel İlim Eğitim Kurumları Müdürü Halil Bulut ile İlim Koleji’nde yapılan çalışmalardan; denemeler, bireysel ve grup etütleri, spor, sanat faaliyetleri, robotik-steam çalışmaları, Avrupa standartlarında İngilizce eğitimi hakkında bilgi aldı. Yeni öğretim süreci, özel okullar ve sistem hakkında da istişarelerde bulunularak yeni dönemin hayırlı, başarılı bir yıl olmasını diledi. Öğretmen ve öğrenciler ile fotoğraflar çekildikten sonra ziyaret sona erdi.  
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Veysi Gültekin Özel İlim Eğitim Kurumları’nı ziyarette bulundu.

Yeni eğitim öğretim sürecinin başlamasının ardından ziyaretlerine İlim Koleji ile başlayan Gültekin, öğretmenler ile birlikte sohbet etmesinin ardından okulu, sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi.

 Özel İlim Eğitim Kurumları Müdürü Halil Bulut ile İlim Koleji’nde yapılan çalışmalardan; denemeler, bireysel ve grup etütleri, spor, sanat faaliyetleri, robotik-steam çalışmaları, Avrupa standartlarında İngilizce eğitimi hakkında bilgi aldı. Yeni öğretim süreci, özel okullar ve sistem hakkında da istişarelerde bulunularak yeni dönemin hayırlı, başarılı bir yıl olmasını diledi. Öğretmen ve öğrenciler ile fotoğraflar çekildikten sonra ziyaret sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.