Gümrük Kapısının Adı Zeytin Dalı Olacak

06.04.2018 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gümrük Kapısının Adı Zeytin Dalı Olacak

Afrin'e insani yardımların ulaştırılabilmesi amacıyla Hatay'da yeni bir gümrük kapısı açılıyor. Kapının adı ise Zeytin Dalı olacak.

Afrin'e insani yardımların daha kolay ulaştırılabilmesini sağlamak amacıyla Hatay'dan bölgeye geçiş için yeni bir gümrük kapısı açılması kararlaştırıldı. Kapının adı ise Zeytin Dalı olacak. 2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRECEK Söz konusu gümrük kapısının Hatay'ın Kumlu ilçesi Hamam köyü yakınlarında açılması planlandığı kapının adı da Zeytin Dalı olacağı belirtildi. Söz konusu gümrük kapısı 1-2 ay içerisinde hizmete girecek.
Afrin'e insani yardımların ulaştırılabilmesi amacıyla Hatay'da yeni bir gümrük kapısı açılıyor. Kapının adı ise Zeytin Dalı olacak.

Afrin'e insani yardımların daha kolay ulaştırılabilmesini sağlamak amacıyla Hatay'dan bölgeye geçiş için yeni bir gümrük kapısı açılması kararlaştırıldı. Kapının adı ise Zeytin Dalı olacak.

2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRECEK

Söz konusu gümrük kapısının Hatay'ın Kumlu ilçesi Hamam köyü yakınlarında açılması planlandığı kapının adı da Zeytin Dalı olacağı belirtildi. Söz konusu gümrük kapısı 1-2 ay içerisinde hizmete girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.