Gümüş’ten altın galibiyet 6-3

Spor 08.05.2017 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gümüş’ten altın galibiyet 6-3

2.Küme Play-Off’ta eleme maçları başladı, ilk turlayan takım Çayırova Gümüşspor oldu. Cuma günü Metin Oktay Stadı’nda Darıca Marmara Osmangazi ve Çayırova Gümüşspor’u karşı karşı getiren mücadelede her ne kadar favori Darıca ekibi gösterilse de, Adem Çelik’in öğrencileri beyaz bir sayfa açtığı Play-Off’ta rakibini farklı yenerek 2.Tur’a yükselmeyi başardı:6-3 G Grubu’nda son 4 maçını farklı skorlarla kaybeden Gümüşspor, Play-Off maçında iyi bir mücadele ortayarak kazanmasını bildi. Halil İbrahim’in 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta Darıca Marmara Osmangazi 45.dakikada 10 kişi kaldı. Bu dakikada Gümüşsporlu Abdülkadir’e sert bir faul yapan Darıca ekibinin kaptanı Bayram Usta direkt kırmızı kart gördü. 2-0 önde götürdüğü maçta bir de rakibinin 10 kişi kalmasıyla iyice rahatlayan Çayırova Gümüşspor ikinci 45 dakikada farka gitti. Gümüş’ün diğer gollerini Uğur Ali ve Ensar kaydederken, 10 kişi oynamasına rağmen 3 gol bulan Osmangazi Play-Off’a ilk maçta havlu atmanın üzüntüsünü yaşadı.  BAŞİSKELE DAMLAR İLE EŞLEŞTİ  Çayırova Gümüşspor, tarafsız sahalarda eleme sistemine göre oynanan Play-Off maçlarının 2.Turu’nda Başiskele Damlarspor ile eşleşti. Başiskele ekibi, Gölcük İdmanyurdu’nu 4-2 yenerek Çayırova Gümüşspor’un rakibi oldu.

2.Küme Play-Off’ta eleme maçları başladı, ilk turlayan takım Çayırova Gümüşspor oldu. Cuma günü Metin Oktay Stadı’nda Darıca Marmara Osmangazi ve Çayırova Gümüşspor’u karşı karşı getiren mücadelede her ne kadar favori Darıca ekibi gösterilse de, Adem Çelik’in öğrencileri beyaz bir sayfa açtığı Play-Off’ta rakibini farklı yenerek 2.Tur’a yükselmeyi başardı:6-3

G Grubu’nda son 4 maçını farklı skorlarla kaybeden Gümüşspor, Play-Off maçında iyi bir mücadele ortayarak kazanmasını bildi. Halil İbrahim’in 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta Darıca Marmara Osmangazi 45.dakikada 10 kişi kaldı. Bu dakikada Gümüşsporlu Abdülkadir’e sert bir faul yapan Darıca ekibinin kaptanı Bayram Usta direkt kırmızı kart gördü. 2-0 önde götürdüğü maçta bir de rakibinin 10 kişi kalmasıyla iyice rahatlayan Çayırova Gümüşspor ikinci 45 dakikada farka gitti. Gümüş’ün diğer gollerini Uğur Ali ve Ensar kaydederken, 10 kişi oynamasına rağmen 3 gol bulan Osmangazi Play-Off’a ilk maçta havlu atmanın üzüntüsünü yaşadı. 

BAŞİSKELE DAMLAR İLE EŞLEŞTİ 

Çayırova Gümüşspor, tarafsız sahalarda eleme sistemine göre oynanan Play-Off maçlarının 2.Turu’nda Başiskele Damlarspor ile eşleşti. Başiskele ekibi, Gölcük İdmanyurdu’nu 4-2 yenerek Çayırova Gümüşspor’un rakibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.