Günaydın yeniden Başkan

Spor 09.07.2017 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Günaydın yeniden Başkan

Günaydın yeniden Başkan

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği’nin 1. olağan genel kurul toplantısı, İstanbul’da gerçekleştirildi. Mövenpick Otel’deki genel kurula, 2. ve 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı. Spor Toto 2. Lig kulüplerinden Fatih Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın, tek aday olarak girdiği seçimde tekrar başkan seçildi. Birlikspor ve Gölcükspor yönetimde ve denetimde yer alırken, Darıca G.B ve Kocaelispor görev almadı. Olağan genel kurul seçimlerinde yönetim kurulu şu takımlardan oluştu: L ASIL ÜYELER: Fatih Karagümrük, Çorum Belediye, Anadolu Bağcılar, Tarsus İ.Y, Ofspor, Muğlaspor, Sancaktepe, 24 Erzincan, Tire 1922, Gölcükspor, Tuzlaspor, Nazilli Belediye, Kahraman Kazan, Bayburt Grup, Ankara Demirspor, Tokatspor, Afjet Afyon, Silivrispor, Çatalca, Bergama Belediye, B.B. Vanspor, Karacabey Birlik. L DENETLEME KURULU: Gümüşhanespor, HEASK, Kemerspor, Kırklareli, Kocaeli Birlik ve Erbaaspor, Zonguldak Kömür, Fethiye, Kozan Belediye, Yomraspor,Tepecik ve B.B. Vanspor…
Günaydın yeniden Başkan

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği’nin 1. olağan genel kurul toplantısı, İstanbul’da gerçekleştirildi. Mövenpick Otel’deki genel kurula, 2. ve 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı. Spor Toto 2. Lig kulüplerinden Fatih Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın, tek aday olarak girdiği seçimde tekrar başkan seçildi. Birlikspor ve Gölcükspor yönetimde ve denetimde yer alırken, Darıca G.B ve Kocaelispor görev almadı. Olağan genel kurul seçimlerinde yönetim kurulu şu takımlardan oluştu:

L ASIL ÜYELER:

Fatih Karagümrük, Çorum Belediye, Anadolu Bağcılar, Tarsus İ.Y, Ofspor, Muğlaspor, Sancaktepe, 24 Erzincan, Tire 1922, Gölcükspor, Tuzlaspor, Nazilli Belediye, Kahraman Kazan, Bayburt Grup, Ankara Demirspor, Tokatspor, Afjet Afyon, Silivrispor, Çatalca, Bergama Belediye, B.B. Vanspor, Karacabey Birlik.

L DENETLEME KURULU:

Gümüşhanespor, HEASK, Kemerspor, Kırklareli, Kocaeli Birlik ve Erbaaspor, Zonguldak Kömür, Fethiye, Kozan Belediye, Yomraspor,Tepecik ve B.B. Vanspor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.