GÜNDÜZ KAVGA, GECE KURŞUNLAMA

Kocaeli 22.02.2016 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜNDÜZ KAVGA, GECE KURŞUNLAMA

Körfez’de gündüz birbirleriyle kavga eden iki grup, karşılıklı olarak darp edildi. Daha sonra, akşam saatlerinde kavga eden gruba ait eve pompalı ile ateş edilince polis alarma geçti

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde kardeş olan iki ayrı grup bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Toplamda 5 kişi olan iki kardeş grubu, karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiler ama davacı olmadılar. Akşam saatlerinde olaylar yatıştı denilirken kavga eden bir gruba ait Demirkol Sokak’taki evin penceresine pompalı tüfekle ateş edildi. Korkutmak amacıyla yapıldığı tahmin edilen olaydan sonra polis alarma geçti. Polis, kavga eden grubu tekrar sorguladı ama suçu kabul eden olmayınca gözaltı da yapılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Körfez’de gündüz birbirleriyle kavga eden iki grup, karşılıklı olarak darp edildi. Daha sonra, akşam saatlerinde kavga eden gruba ait eve pompalı ile ateş edilince polis alarma geçti

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde kardeş olan iki ayrı grup bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Toplamda 5 kişi olan iki kardeş grubu, karşılıklı olarak birbirlerini darp ettiler ama davacı olmadılar. Akşam saatlerinde olaylar yatıştı denilirken kavga eden bir gruba ait Demirkol Sokak’taki evin penceresine pompalı tüfekle ateş edildi.

Korkutmak amacıyla yapıldığı tahmin edilen olaydan sonra polis alarma geçti. Polis, kavga eden grubu tekrar sorguladı ama suçu kabul eden olmayınca gözaltı da yapılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.