Güneş, artan vakaları değerlendirdi

Darıca 15.06.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güneş, artan vakaları değerlendirdi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan son günlerde artan vaka sayısını değerlendirdi. Hastaneden yapılan açıklamada, “Hastane başhekimimiz ve ilçe sağlık müdürümüz Dr. Ulaş Doğan son günlerde artan vaka sayılarındaki değişkenlikle ilgili; yapılanlar, yapılacak olan çalışmalar ve önleyici faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Hastane ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak pandemi sürecinde bir ekip ruhuyla çalışmanın olumlu sonuçlarını elde ettik.  Ülkemizde son zamanlarda değişkenlik gösteren vaka sayıları nedeniyle vatandaşlarımız bu konuda daha dikkatli olmalı. Maske, sosyal mesafe ve el hijyeninde çok önemli” ifadelerine yer verildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan son günlerde artan vaka sayısını değerlendirdi.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Hastane başhekimimiz ve ilçe sağlık müdürümüz Dr. Ulaş Doğan son günlerde artan vaka sayılarındaki değişkenlikle ilgili; yapılanlar, yapılacak olan çalışmalar ve önleyici faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Hastane ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak pandemi sürecinde bir ekip ruhuyla çalışmanın olumlu sonuçlarını elde ettik.  Ülkemizde son zamanlarda değişkenlik gösteren vaka sayıları nedeniyle vatandaşlarımız bu konuda daha dikkatli olmalı. Maske, sosyal mesafe ve el hijyeninde çok önemli” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.