Güneş, Darıca pazar esnafı ile alım gücünü konuştu

Darıca 15.06.2018 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güneş, Darıca pazar esnafı ile alım gücünü konuştu

CHP Kocaeli milletvekili adayı Ali Güneş Darıca Pazar esnafını ziyaret ederek hem bayram kutlamasını yaptı hem de vatandaşın alım gücünü konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş seçim çalışmalarını dün Darıca’da sürdürdü. Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki esnafı ve Çarşamba Pazarı’nı ziyaret eden Ali Güneş’in yanı sıran milletvekili adayı Zeynep Çiğdem Canbaz da programa katıldı. Mahalle ve Pazar esnafı ile bayramlaşan milletvekili adayları, Çarşamba Pazarı esnafı ile bayram öncesi vatandaşın alım gücünü konuştu. ARDAHANLILARA ZİYARET Gün boyu süren ziyaretlerin ardından Ali Güneş iftar sonrasında Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Ardahan Ölçek Derneği ziyaret etti. Dernek üyeleri ile bir toplantı düzenleyen Ali Güneş, vatandaşların sorunlarını dinledi. 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Ali Güneş, CHP’nin iktidarı ile Türkiye’de çözüme kavuşacak olan sorunlara değindi.
CHP Kocaeli milletvekili adayı Ali Güneş Darıca Pazar esnafını ziyaret ederek hem bayram kutlamasını yaptı hem de vatandaşın alım gücünü konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş seçim çalışmalarını dün Darıca’da sürdürdü. Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki esnafı ve Çarşamba Pazarı’nı ziyaret eden Ali Güneş’in yanı sıran milletvekili adayı Zeynep Çiğdem Canbaz da programa katıldı. Mahalle ve Pazar esnafı ile bayramlaşan milletvekili adayları, Çarşamba Pazarı esnafı ile bayram öncesi vatandaşın alım gücünü konuştu.

ARDAHANLILARA ZİYARET

Gün boyu süren ziyaretlerin ardından Ali Güneş iftar sonrasında Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Ardahan Ölçek Derneği ziyaret etti. Dernek üyeleri ile bir toplantı düzenleyen Ali Güneş, vatandaşların sorunlarını dinledi. 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Ali Güneş, CHP’nin iktidarı ile Türkiye’de çözüme kavuşacak olan sorunlara değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.