19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güneş’ten değerlendirme toplantısı!

Darıca 07.09.2018 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güneş’ten değerlendirme toplantısı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bina değerlendirme turları devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Ekibi daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastane içi yataklı servisler gezilerek; hastanede çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla bina içi tur düzenlendi. Yapılan kontroller sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim Güneş, hastalar ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulunup, kendilerine sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını da sordu. ÖNERİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ Başhekim Güneş, çalışan personelleriyle de görüşerek yaşanan sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgi aldıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “Çalışmalarımızı sahada aktif olarak yürütmekteyiz, hasta ve çalışanlarımızdan gelecek önerilere her zaman açığız. Gelen istek ve öneriler hastane yönetim ekibimiz tarafından değerlendirilmektedir” dedi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bina değerlendirme turları devam ediyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Ekibi daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastane içi yataklı servisler gezilerek; hastanede çalışan personelin ve tedavi alan hastaların can ve mal güvenliğini sağlamak, servislerde yapılması düşünülen çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmeler de bulunmak amacıyla bina içi tur düzenlendi. Yapılan kontroller sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Başhekim Güneş, hastalar ile sohbet edip geçmiş olsun dileğinde bulunup, kendilerine sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını da sordu.

ÖNERİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Başhekim Güneş, çalışan personelleriyle de görüşerek yaşanan sorunlar ve aksaklıklar hakkında bilgi aldıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “Çalışmalarımızı sahada aktif olarak yürütmekteyiz, hasta ve çalışanlarımızdan gelecek önerilere her zaman açığız. Gelen istek ve öneriler hastane yönetim ekibimiz tarafından değerlendirilmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.