Güneş'ten Şen'e hayırlı olsun ziyareti!

Darıca 04.12.2019 - 18:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güneş'ten Şen'e hayırlı olsun ziyareti!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca'da göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyarette bulundu. Darıca'ya geçtiğimiz haftalarda ataması gerçekleşen İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Şen'in son misafiri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş oldu. Güneş, Şen'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve başarı temenni etti. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şen ise nazik ziyaretlerinden ötürü Güneş'e teşekkürlerini sundu. Görüşme karşılıklı görüş alışverişiyle devam ederken, ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca'da göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyarette bulundu.

Darıca'ya geçtiğimiz haftalarda ataması gerçekleşen İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Şen'in son misafiri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş oldu. Güneş, Şen'e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve başarı temenni etti. Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şen ise nazik ziyaretlerinden ötürü Güneş'e teşekkürlerini sundu. Görüşme karşılıklı görüş alışverişiyle devam ederken, ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.