19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güneşi gören vatandaş virüsü unuttu!

Gebze 13.04.2020 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güneşi gören vatandaş virüsü unuttu!

Corona virüs dünya genelinde kayıplara devam ediyor. Uzmanların ve yetkililerin virüsten korunmak uzmanların söylediği tek formül ise yakın temastan kaçınmak. Yetkililerin aldığı tüm tedbirlere karşın olayın ciddiyetinden uzak bir kitle de yok değil. Akse sapağındaki bir marketten yansıyan bu görüntüler, virüsten öte bilgisizlik ve vurdumduymazlığın öldürdüğünün bir kanıtı gibi. Market alışverişindeki vatandaşların yakın temas halinde sosyal mesafe kuralını hiçe saydıkları ortada. MARKETLERDE YAKIN TEMAS  Güneşin kendisini yeniden göstermesiyle kendilerini sokağa atan vatandaşlar, market alışverişlerinde yakın temas konusunda ne yazık ki hala duyarlı değil. Salgına aldırmadan hem kendi sağlıklarını hem de sevdiklerinin sağlığını hiçe atan vatandaşlar, marketlerde alışveriş yaparak salgına adeta meydan okuyor. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayan, bazılarının ise maske dahi kullanmadıkları görülen vatandaşlar görenlere “bizim salgınla mücadele konusunda daha çok işimiz var” dedirtiyor.

Corona virüs dünya genelinde kayıplara devam ediyor. Uzmanların ve yetkililerin virüsten korunmak uzmanların söylediği tek formül ise yakın temastan kaçınmak. Yetkililerin aldığı tüm tedbirlere karşın olayın ciddiyetinden uzak bir kitle de yok değil. Akse sapağındaki bir marketten yansıyan bu görüntüler, virüsten öte bilgisizlik ve vurdumduymazlığın öldürdüğünün bir kanıtı gibi. Market alışverişindeki vatandaşların yakın temas halinde sosyal mesafe kuralını hiçe saydıkları ortada.

MARKETLERDE YAKIN TEMAS 
Güneşin kendisini yeniden göstermesiyle kendilerini sokağa atan vatandaşlar, market alışverişlerinde yakın temas konusunda ne yazık ki hala duyarlı değil. Salgına aldırmadan hem kendi sağlıklarını hem de sevdiklerinin sağlığını hiçe atan vatandaşlar, marketlerde alışveriş yaparak salgına adeta meydan okuyor. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayan, bazılarının ise maske dahi kullanmadıkları görülen vatandaşlar görenlere “bizim salgınla mücadele konusunda daha çok işimiz var” dedirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.