19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güney evine misafir olacak

Spor 15.09.2017 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güney evine misafir olacak

DARICA G.B ALT YAPISINDA YETİŞEN YILDIZ OYUNCU GÜNEY, DARICA’YA RAKİP OLACAK

Darıca Gençlerbirliği alt yapısında yetişerek sarı yeşilliler temsilcimizde profesyonel futbol yaşantısına merhaba diyen Güney Tutçuoğlu, yarın Ankara Demirspor forması ile Darıca G.B’ye rakip olacak. Daha önce Gebzespor ve Çayırovaspor’da da forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla geçen sezonun başında Başkent temsilcisine transfer olan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon A.Demir formasıyla 17 kez rakip ağları sarsarak büyük sükse yapmıştı. Yeni sezona da oldukça formda başlayan Güney, kupa ve ligde de gollerini sıralayarak takımını sırtlamaya devam etmişti. GÜNEY SON MAÇTA DARICA’DAYDI Öte yandan iki takım arasında 2011-2012 sezonunda Ankara’da oynanan son maçta Güney Tutçuoğlu sarı yeşilli formayla A.Demir’e rakip olmuş, Mehmet Kaya’nın çalıştırdığı Darıca G.B rakibini deplasmanda 2-1 devirmişti. Güney, geçen sezon Ankara Demirspor’u çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Kaya’nın değişilmez futbolcularından bir tanesi olmayı başarmıştı.
DARICA G.B ALT YAPISINDA YETİŞEN YILDIZ OYUNCU GÜNEY, DARICA’YA RAKİP OLACAK

Darıca Gençlerbirliği alt yapısında yetişerek sarı yeşilliler temsilcimizde profesyonel futbol yaşantısına merhaba diyen Güney Tutçuoğlu, yarın Ankara Demirspor forması ile Darıca G.B’ye rakip olacak. Daha önce Gebzespor ve Çayırovaspor’da da forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla geçen sezonun başında Başkent temsilcisine transfer olan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon A.Demir formasıyla 17 kez rakip ağları sarsarak büyük sükse yapmıştı. Yeni sezona da oldukça formda başlayan Güney, kupa ve ligde de gollerini sıralayarak takımını sırtlamaya devam etmişti.

GÜNEY SON MAÇTA DARICA’DAYDI

Öte yandan iki takım arasında 2011-2012 sezonunda Ankara’da oynanan son maçta Güney Tutçuoğlu sarı yeşilli formayla A.Demir’e rakip olmuş, Mehmet Kaya’nın çalıştırdığı Darıca G.B rakibini deplasmanda 2-1 devirmişti. Güney, geçen sezon Ankara Demirspor’u çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Kaya’nın değişilmez futbolcularından bir tanesi olmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.