19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güney Tutcuoğlu Diyarbekirspor’da

Spor 28.07.2019 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güney Tutcuoğlu Diyarbekirspor’da

Güney Tutcuoğlu’nun yeni adresi Diyarbekirspor oldu. Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, Gebzespor ve Çayırovaspor formalarını terletip başarı merdivenlerini hızlıca tırmanan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Vanspor’da şampiyonluk yaşarken, attığı 13 gol ve yaptığı kritik asistler ile takımın başarısına çok ciddi bir katkı sunmuştu. DARICA G.B’YE RAKİP OLDU Transfer döneminde birçok kulübün radarında olan Güney, tercihini şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Diyarbekirspor’dan yana kullandı. Kulüp başkanlığını eski Gebzespor Başkanı Fevzi İlhanlı’nın yaptığı Diyarbekirspor’a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu, 3.Lig 3.Grup’ta yer alan yeni takımıyla Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olacak. 3.Lig’de 118 maçta 44 gollük bir istatistik yansıtan Güney Tutcuoğlu, 2019-2020 sezonunda gollerini Diyarbekirspor için sırlayacak.

Güney Tutcuoğlu’nun yeni adresi Diyarbekirspor oldu. Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, Gebzespor ve Çayırovaspor formalarını terletip başarı merdivenlerini hızlıca tırmanan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Vanspor’da şampiyonluk yaşarken, attığı 13 gol ve yaptığı kritik asistler ile takımın başarısına çok ciddi bir katkı sunmuştu.

DARICA G.B’YE RAKİP OLDU

Transfer döneminde birçok kulübün radarında olan Güney, tercihini şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Diyarbekirspor’dan yana kullandı. Kulüp başkanlığını eski Gebzespor Başkanı Fevzi İlhanlı’nın yaptığı Diyarbekirspor’a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu, 3.Lig 3.Grup’ta yer alan yeni takımıyla Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olacak. 3.Lig’de 118 maçta 44 gollük bir istatistik yansıtan Güney Tutcuoğlu, 2019-2020 sezonunda gollerini Diyarbekirspor için sırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.