Güney Tutcuoğlu evinde neler yapıyor?

Spor 20.04.2020 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güney Tutcuoğlu evinde neler yapıyor?

Bölgemizin yetiştirdiği yıldız futbolculardan Güney Tutcuoğlu, karantina günlerinde gazetemize konuştu. Diyarbekirspor formasını terleten yıldız futbolcu, çalışmalarına ve beslenmesine dikkat ettiğini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, bölge takımlarımızdan Gebzespor ve Çayırovaspor formalarını da terlettikten sonra başarı merdivenlerini hızlıca tırmanan Güney Tutcuoğlu, Ankara Demirspor, Bayburt G.Ö.İ, Van BBSK ve Diyarbekirspor’da attığı gollerle 3.Lig’de büyük ses getirmişti. ÇALIŞMAMA VE BESLENMEME DİKKAT EDİYORUM Koronavirüs süreci nedeniyle liglerin askıya alınması sonrasında karantina günlerini baba evinde geçiren Güney, bireysel çalışmalarına devam ederken, maçların başlamasını iple çektiğini söyledi. Vücudunu kuvvetli tutma adına çalışmalarını aksatmadığını kaydeden Güney, “Hocalarımızın verdiği özel programları eksiksiz olarak uygulamaya özen gösteriyorum. Elbette takım çalışması kadar faydalı olmayabilir ancak hazırlıklara fit bir şekilde başlamak önemli. Bu nedenle beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum” dedi. AİLE İLE OLMAK GÜZEL, FUTBOLDAN UZAK OLMAK KÖTÜ Uzun bir aradan sonra aile ile vakit geçirmenin farklı ve güzel olduğunu söyleyen Tutcuoğlu, “Antrenmanlar, maçlar ve seyahatler nedeniyle yılın büyük çoğunluğunu ailelerimizden uzakta geçiriyoruz. Bu süreçte sevdiklerimiz ile birlikte olmak güzel oldu. Ancak çok sevdiğimiz futboldan da ayrı kalmak bir o kadar üzücü. Umuyorum ki koronavirüs salgını en kısa sürede biter ve bizler de yeşil sahalara döneriz” ifadelerini kullandı.  
Bölgemizin yetiştirdiği yıldız futbolculardan Güney Tutcuoğlu, karantina günlerinde gazetemize konuştu. Diyarbekirspor formasını terleten yıldız futbolcu, çalışmalarına ve beslenmesine dikkat ettiğini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişip profesyonel olan, bölge takımlarımızdan Gebzespor ve Çayırovaspor formalarını da terlettikten sonra başarı merdivenlerini hızlıca tırmanan Güney Tutcuoğlu, Ankara Demirspor, Bayburt G.Ö.İ, Van BBSK ve Diyarbekirspor’da attığı gollerle 3.Lig’de büyük ses getirmişti.

ÇALIŞMAMA VE BESLENMEME DİKKAT EDİYORUM

Koronavirüs süreci nedeniyle liglerin askıya alınması sonrasında karantina günlerini baba evinde geçiren Güney, bireysel çalışmalarına devam ederken, maçların başlamasını iple çektiğini söyledi. Vücudunu kuvvetli tutma adına çalışmalarını aksatmadığını kaydeden Güney, “Hocalarımızın verdiği özel programları eksiksiz olarak uygulamaya özen gösteriyorum. Elbette takım çalışması kadar faydalı olmayabilir ancak hazırlıklara fit bir şekilde başlamak önemli. Bu nedenle beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum” dedi.

AİLE İLE OLMAK GÜZEL, FUTBOLDAN UZAK OLMAK KÖTÜ

Uzun bir aradan sonra aile ile vakit geçirmenin farklı ve güzel olduğunu söyleyen Tutcuoğlu, “Antrenmanlar, maçlar ve seyahatler nedeniyle yılın büyük çoğunluğunu ailelerimizden uzakta geçiriyoruz. Bu süreçte sevdiklerimiz ile birlikte olmak güzel oldu. Ancak çok sevdiğimiz futboldan da ayrı kalmak bir o kadar üzücü. Umuyorum ki koronavirüs salgını en kısa sürede biter ve bizler de yeşil sahalara döneriz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.