Güney Tutçuoğlu,"Kimsenin aklına bişey gelmesin"

Spor 01.02.2016 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Güney Tutçuoğlu,"Kimsenin aklına bişey gelmesin"

Çayırovaspor forması ile bu sezon önemli işlere imza atan başarılı futbolcu Kartepe Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin ardından "Biz Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağız. Bu mağlubiyetin ardından kimsenin aklına bir şey gelmesin."dedi.

20 maçı kayıpsız geride bıraktıklarını belirten Güney, "Takımın maç kaybetme kredisi zaten üst düzeyde. Ligi namağlup bitirmek isterdik. Ancak bu durumda takım arkadaşlarım üzerinde baskı yaratıyordu. Oynanan futbola da olumsuz yansıyor. Hemen gol atıp maç kazanmak düşüncesi dışında başka bir şey düşünemiyorduk. Çayırovaspor iyi futbol oynadığı zaman karşısında hiç bir takım direnç gösteremez. Ancak Kartepe Belediyespor maçında futbol oynamaktan çok gol atmayı ve kazanmayı düşündük. Baskımız gol getirmeyince strese girdik. Bu stres bizim kaybetmemize neden oldu."dedi. DERS ÇIKARMAK GEREKİR "Mağlup olduğumuz maçlardan da ders çıkartmamız gerekir." diyen Güney ,"Rakibimize play off grubunda yenilseydik daha kötü olacaktı. Burada yenilmemiz bizlerinde play grubunda oynanacak maçlar öncesinde hem ders çıkarmamızı hem de kendimize gelmemizi sağlayacak. Rakiplerimizin transferleri, play off için güçlenmeleri bizim düşüneceğimiz konular değil. Biz kendi eksikliklerimize, futbolumuza ve çalışmalarımıza bakıyoruz. Bir mağlubiyet aldık diye karalar bağlayacak bir takım değiliz. Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak en güçlü takım yine biziz."dedi.
Çayırovaspor forması ile bu sezon önemli işlere imza atan başarılı futbolcu Kartepe Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin ardından "Biz Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağız. Bu mağlubiyetin ardından kimsenin aklına bir şey gelmesin."dedi.

20 maçı kayıpsız geride bıraktıklarını belirten Güney, "Takımın maç kaybetme kredisi zaten üst düzeyde. Ligi namağlup bitirmek isterdik. Ancak bu durumda takım arkadaşlarım üzerinde baskı yaratıyordu. Oynanan futbola da olumsuz yansıyor. Hemen gol atıp maç kazanmak düşüncesi dışında başka bir şey düşünemiyorduk. Çayırovaspor iyi futbol oynadığı zaman karşısında hiç bir takım direnç gösteremez. Ancak Kartepe Belediyespor maçında futbol oynamaktan çok gol atmayı ve kazanmayı düşündük. Baskımız gol getirmeyince strese girdik. Bu stres bizim kaybetmemize neden oldu."dedi.

DERS ÇIKARMAK GEREKİR

"Mağlup olduğumuz maçlardan da ders çıkartmamız gerekir." diyen Güney ,"Rakibimize play off grubunda yenilseydik daha kötü olacaktı. Burada yenilmemiz bizlerinde play grubunda oynanacak maçlar öncesinde hem ders çıkarmamızı hem de kendimize gelmemizi sağlayacak. Rakiplerimizin transferleri, play off için güçlenmeleri bizim düşüneceğimiz konular değil. Biz kendi eksikliklerimize, futbolumuza ve çalışmalarımıza bakıyoruz. Bir mağlubiyet aldık diye karalar bağlayacak bir takım değiliz. Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak en güçlü takım yine biziz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.