19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güney Tutçuoğlu’nun acı günü!

Spor 01.06.2017 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güney Tutçuoğlu’nun acı günü!

A.Demirspor’un başarılı futbolcusu Güney Tutçuoğlu, dayısını kaybetti. Dün akşam saatlerinde Gebze’de yaya olarak karşıdan karşıya geçen Şenol Kazancı(51) bir aracın kendisine çarpması sonucunda kaza yerinde hayatını kaybetti. 51 yaşında vefat eden merhum Şenol Kazancı’nın naaşı, bugün Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Elim bir trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yuman Şenol Kazancı’ya Allah’tan rahmet, Kazancı ve Tutçuoğlu ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.  

A.Demirspor’un başarılı futbolcusu Güney Tutçuoğlu, dayısını kaybetti. Dün akşam saatlerinde Gebze’de yaya olarak karşıdan karşıya geçen Şenol Kazancı(51) bir aracın kendisine çarpması sonucunda kaza yerinde hayatını kaybetti. 51 yaşında vefat eden merhum Şenol Kazancı’nın naaşı, bugün Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Elim bir trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yuman Şenol Kazancı’ya Allah’tan rahmet, Kazancı ve Tutçuoğlu ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.