19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Günü birlik kiralanan evlere operasyon!

Gebze 08.12.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Günü birlik kiralanan evlere operasyon!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda günü birlik kiralanan evlere eş zamanlı operasyon gerçekleştiren emniyet güçleri, Gebze, Darıca ve İzmit’te çok sayıda kişiye para cezası kesti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, dün il genelinde yürüttüğü eş zamanla operasyon ile günü birlik kiralanan evlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Kimlik Bildirim Sistemine kayıtlı 24 İşletmeciye ait 58 günü birlik kiralanan evlerin kontrolü ile sisteme kaydı bulunmayan evlerin tespitine yönelik 183 Personel ve 38 ekibin katılımı ile yapılan denetim ve kontroller neticesinde; Darıca’da bir iş yerine kimlik bildirimi yapılmadığı ve sorumlu işletici tarafından kimlik kartı verilmediğinden 1.288 TL ve sistemde kaydı olmayan 2 İşletmeciye 29.410 TL,  İzmit ilçesinde anlık veri göndermediği tespit edilen 2 işletmeciye 14.704 TL, olmak üzere toplam 45.402 TL İdari para cezası kesildi. Ayrıca Gebze’de bir günü birlik evde fuhuş yapıldığı tespit edilerek 2 Şüpheli gözaltına alınarak işlemlerini sürüyor.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İl genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda günü birlik kiralanan evlere eş zamanlı operasyon gerçekleştiren emniyet güçleri, Gebze, Darıca ve İzmit’te çok sayıda kişiye para cezası kesti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, dün il genelinde yürüttüğü eş zamanla operasyon ile günü birlik kiralanan evlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Kimlik Bildirim Sistemine kayıtlı 24 İşletmeciye ait 58 günü birlik kiralanan evlerin kontrolü ile sisteme kaydı bulunmayan evlerin tespitine yönelik 183 Personel ve 38 ekibin katılımı ile yapılan denetim ve kontroller neticesinde; Darıca’da bir iş yerine kimlik bildirimi yapılmadığı ve sorumlu işletici tarafından kimlik kartı verilmediğinden 1.288 TL ve sistemde kaydı olmayan 2 İşletmeciye 29.410 TL,  İzmit ilçesinde anlık veri göndermediği tespit edilen 2 işletmeciye 14.704 TL, olmak üzere toplam 45.402 TL İdari para cezası kesildi. Ayrıca Gebze’de bir günü birlik evde fuhuş yapıldığı tespit edilerek 2 Şüpheli gözaltına alınarak işlemlerini sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.