Günün en kötü haberi

Kocaeli 03.01.2016 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Günün en kötü haberi

Alikahya’da kaderine terk edilmiş bir kadına komşuları sahip çıktı. Son görevini bile yerine getirmeyen çocuklarının yerine komşuları son yolculuğuna uğurladı.

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Armutlu Sokak No.9’da oturan ve görünürde 4 çocuk sahibi, çocukları tarafından terk edilmiş ve komşularının sahip çıktığı Necla Özcan (79) vefat etti. Çocukları tarafından “bizim öyle bir annemiz yok” denilerek terk edilen Necla Özcan’a mahalle sakinleri sahip çıktı.  SAHİPSİZ KALMADI Tüm ihtiyaçları komşuları tarafından sağlanan Özcan uzun süredir rahatsızdı. Son olarak fenalaşan Özcan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadı. Yaşamını yitiren yaşlı kadının çocuklarına haber verildi. Komşuları tarafından aranan yakınları tekrardan annelerini kabul etmeyerek cenazesine de sahip çıkmadı. Çocukları son görevini bile yerine getirmeyince komşuları cenazeye sahip çıkarak defin işlemlerini yaptı.  Necla Özcan’ın cenazesi dün Alikahya Fatih Camii’nden alınarak Alikahya’da toprağa verildi.   
Alikahya’da kaderine terk edilmiş bir kadına komşuları sahip çıktı. Son görevini bile yerine getirmeyen çocuklarının yerine komşuları son yolculuğuna uğurladı.
İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Armutlu Sokak No.9’da oturan ve görünürde 4 çocuk sahibi, çocukları tarafından terk edilmiş ve komşularının sahip çıktığı Necla Özcan (79) vefat etti. Çocukları tarafından “bizim öyle bir annemiz yok” denilerek terk edilen Necla Özcan’a mahalle sakinleri sahip çıktı. 
SAHİPSİZ KALMADI
Tüm ihtiyaçları komşuları tarafından sağlanan Özcan uzun süredir rahatsızdı. Son olarak fenalaşan Özcan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadı. Yaşamını yitiren yaşlı kadının çocuklarına haber verildi. Komşuları tarafından aranan yakınları tekrardan annelerini kabul etmeyerek cenazesine de sahip çıkmadı. Çocukları son görevini bile yerine getirmeyince komşuları cenazeye sahip çıkarak defin işlemlerini yaptı. 

Necla Özcan’ın cenazesi dün Alikahya Fatih Camii’nden alınarak Alikahya’da toprağa verildi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.