GÜR, BİRİM BAŞKANLARIYLA BULUŞTU!

Çayırova 20.11.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜR, BİRİM BAŞKANLARIYLA BULUŞTU!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Mahalle Birim Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Mahalle ve Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. 9 Mahalle Başkanı ve bu mahallelerde görev yapan tüm birim başkanlarının bir arada olduğu toplantıda tüm birimler kendi alanlarında görev yapan diğer mahalle yöneticileriyle tanıştılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Osman Gür: "Bugün burada hem tanışıp kaynaşma hem de yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğumuzu ilk önce kendimize sonra da insanlara göstermek için bir araya geldik. Yapacağımız çalışmalar sonrasında 2019 seçimlerinde çizeceğimiz yol haritası şekillenecek. Değerli dava arkadaşlarım, yaptığımız bu toplantılar sayesine hangi mahallede ne eksiğimiz var onları da belirlemiş olacağız. Her ay birim başkanlarımız bir araya gelerek toplantılarını gerçekleştirecekler. Fakat 3 ayda bir de bu şekil geniş katılımlı toplantılar yaparak tüm birim başkanlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi. 2023’ün Etkilerini Şimdiden Görüyoruz Bu ülkenin AK Parti’den daha çok beklentilerinin olduğunun altını çizen Gür: “Değerli yol arkadaşlarım, sorumluluk bilinciyle görevlerinizi aksatmadan yerine getirmenizin dünya siyasetindeki etkilerini hep birlikte gördük. AK Parti olarak, ülkemizin önüne koyduğumuz 2023 hedeflerinin etkilerini hmeye başladığımız bu günlerde yaklaşan seçimlerin hem partimiz hem de dünya insanlığı açısından neler ifade ettiğinin bilinciyle kurulacak tuzaklara, fitne fesatlara, düşmeden birbirimizin varsa eksikliklerini kapatarak, verilecek her görevi üstün bir gayretle yerine getireceğinize inanıyorum” dedi. İlçe Başkanının konuşmasından sonra mahalle birim başkanlarının kendi aralarında yaptığı değerlendirme toplantıları yaklaşık 3 saat sürdü. 
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür Mahalle Birim Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Mahalle ve Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. 9 Mahalle Başkanı ve bu mahallelerde görev yapan tüm birim başkanlarının bir arada olduğu toplantıda tüm birimler kendi alanlarında görev yapan diğer mahalle yöneticileriyle tanıştılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Osman Gür: "Bugün burada hem tanışıp kaynaşma hem de yarın seçim olacakmış gibi hazır olduğumuzu ilk önce kendimize sonra da insanlara göstermek için bir araya geldik. Yapacağımız çalışmalar sonrasında 2019 seçimlerinde çizeceğimiz yol haritası şekillenecek. Değerli dava arkadaşlarım, yaptığımız bu toplantılar sayesine hangi mahallede ne eksiğimiz var onları da belirlemiş olacağız. Her ay birim başkanlarımız bir araya gelerek toplantılarını gerçekleştirecekler. Fakat 3 ayda bir de bu şekil geniş katılımlı toplantılar yaparak tüm birim başkanlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi.

2023’ün Etkilerini Şimdiden Görüyoruz

Bu ülkenin AK Parti’den daha çok beklentilerinin olduğunun altını çizen Gür: “Değerli yol arkadaşlarım, sorumluluk bilinciyle görevlerinizi aksatmadan yerine getirmenizin dünya siyasetindeki etkilerini hep birlikte gördük. AK Parti olarak, ülkemizin önüne koyduğumuz 2023 hedeflerinin etkilerini hmeye başladığımız bu günlerde yaklaşan seçimlerin hem partimiz hem de dünya insanlığı açısından neler ifade ettiğinin bilinciyle kurulacak tuzaklara, fitne fesatlara, düşmeden birbirimizin varsa eksikliklerini kapatarak, verilecek her görevi üstün bir gayretle yerine getireceğinize inanıyorum” dedi. İlçe Başkanının konuşmasından sonra mahalle birim başkanlarının kendi aralarında yaptığı değerlendirme toplantıları yaklaşık 3 saat sürdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.