19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gür’den Hafta Sonu Mesaisi

Çayırova 25.09.2018 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gür’den Hafta Sonu Mesaisi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Kuştepe Mesire Alanı’ndaki piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, soluğu Kuştepe Mesire Alanı’nda aldı. Çayırova’da bulunan Kuştepe Mesire Alanı’nda hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren vatandaşları, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ziyaret etti. VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM Piknik ziyaretinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Kuştepe Mesire Alanımız özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam. Şehrin stresinden uzaklaşıp, aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi. KÜBRA AKABALI
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Kuştepe Mesire Alanı’ndaki piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, soluğu Kuştepe Mesire Alanı’nda aldı. Çayırova’da bulunan Kuştepe Mesire Alanı’nda hafta sonunu piknik yaparak değerlendiren vatandaşları, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ziyaret etti.

VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM

Piknik ziyaretinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Kuştepe Mesire Alanımız özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam. Şehrin stresinden uzaklaşıp, aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.