Gür'e Yoğun Ziyaret Trafiği

Çayırova 30.10.2018 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gür'e Yoğun Ziyaret Trafiği

Kutsal topraklara giderek umre ziyaretini tamalayan ve Çayırova'ya dönen Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür'e ziyaretler devam ediyor.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür umre ziyareti sonrasında ziyaretleri kabul ederek ikramlarını sürdürüyor. Son olarak Gür'ü Gebze Ak Parti Eski ilçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Hikmet Yaşar ziyaret etti. Soba ziyaretleri ile ilgili olarak, "Yoğun iş temposu içerisinde umre vazifesini de gerçekleştiren Çayırova İlçe Başkanımız Ali Osman Gür kardeşimizi makamında ziyaret ettik  Allah umresini ve tüm hayırlı dualarını kabul etsin inşaAllah." dedi.
Kutsal topraklara giderek umre ziyaretini tamalayan ve Çayırova'ya dönen Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür'e ziyaretler devam ediyor.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür umre ziyareti sonrasında ziyaretleri kabul ederek ikramlarını sürdürüyor. Son olarak Gür'ü Gebze Ak Parti Eski ilçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Hikmet Yaşar ziyaret etti. Soba ziyaretleri ile ilgili olarak, "Yoğun iş temposu içerisinde umre vazifesini de gerçekleştiren Çayırova İlçe Başkanımız Ali Osman Gür kardeşimizi makamında ziyaret ettik 
Allah umresini ve tüm hayırlı dualarını kabul etsin inşaAllah." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.