19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gür; “Sandık Çalışmalarına Başladık”

Siyaset 10.09.2018 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gür; “Sandık Çalışmalarına Başladık”

Çayırova 55.Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Toplantıya dair gazetemize özel açıklamalar yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Önümüzdeki yerel seçimler için sandık bazlı çalışmalarımıza başladık.” dedi.

İlçe parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve partililer katıldı. Toplantıya ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Gür, “Her ay gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay da gerçekleştirdik. Bu toplantılarda düzenli olarak partililerimize bilgi veriyoruz. AK Parti Çayırova oldukça yoğun çalışan bir teşkilat vatandaşları iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Bu günlerde vatandaşlarımıza dokunarak onlarda izler bırakıyoruz. MAHALLE MAHALLE ÇALIŞACAĞIZ Toplantıda aldığımız kararlar doğrultusunda sandık bazlı çalışmalarımıza başlıyoruz. Her mahallede kurulan sandıkları tek tek gezeceğiz.  Daha önceden gerçekleştirdiğimiz mahalle danışma toplantılarımıza devam edeceğiz. Çayırova’da bulunan 9 mahalle için mahalle mahalle danışma meclislerini tekrar yapacağız. Böylece seçim çalışmalarımızı mahallelere indirgeyerek oy oranımızı arttıracağız. Mahalle SKM merkezleri kuracağız. Üye çalışmalarımız kapsamında iki bin üye yapmıştık. Çalışmalarımıza daha sonradan bin yeni üye daha ekledik.” diyerek yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini belirtti.
Çayırova 55.Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Toplantıya dair gazetemize özel açıklamalar yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Önümüzdeki yerel seçimler için sandık bazlı çalışmalarımıza başladık.” dedi.

İlçe parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve partililer katıldı. Toplantıya ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Gür, “Her ay gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay da gerçekleştirdik. Bu toplantılarda düzenli olarak partililerimize bilgi veriyoruz. AK Parti Çayırova oldukça yoğun çalışan bir teşkilat vatandaşları iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyoruz. Bu günlerde vatandaşlarımıza dokunarak onlarda izler bırakıyoruz.

MAHALLE MAHALLE ÇALIŞACAĞIZ

Toplantıda aldığımız kararlar doğrultusunda sandık bazlı çalışmalarımıza başlıyoruz. Her mahallede kurulan sandıkları tek tek gezeceğiz.  Daha önceden gerçekleştirdiğimiz mahalle danışma toplantılarımıza devam edeceğiz. Çayırova’da bulunan 9 mahalle için mahalle mahalle danışma meclislerini tekrar yapacağız. Böylece seçim çalışmalarımızı mahallelere indirgeyerek oy oranımızı arttıracağız. Mahalle SKM merkezleri kuracağız. Üye çalışmalarımız kapsamında iki bin üye yapmıştık. Çalışmalarımıza daha sonradan bin yeni üye daha ekledik.” diyerek yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.