GÜR'ÜN TİMLERİ İŞBAŞINDA

Çayırova 28.12.2017 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜR'ÜN TİMLERİ İŞBAŞINDA

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür tarafından ilçenin her kademesindeki taleplerin geri dönüşü, sorunların çözümü, işleyişin daha iyi bir noktaya gelmesi için oluşturulan komisyonlar gösterdikleri performanslarla dikkat çekmeye başladılar.

İlçe Başkanı Ali osman Gür komisyonların çalışmalarına ilişkin yapmış olduğu sonuç değerlendirmesinde, "Çayırova'mızda sıfır sorun hedefiyle kurduğumuz Komisyonlarımızla ilk toplantılarımızı tamamlayıp hızlı bir şekilde Aksiyon planlarımızı oluşturduk. Elini her zaman taşın altına koyan, Çayırova'mızın geleceğini dert edinen İlçe yöneticilerimize ve Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.Allah hepsinden razı olsun. SEDAŞ&TELEKOM -Çayırova'da Sedaş arıza noktası oluşturulacak.Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için. -Çayırovamızda ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık.Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak. -Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak.Bunları da rapor halinde bize sunacaklar. -Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. -Türk Telekom;Ocak ayında 22 Fiber Cihazı Mart ayında da 30 Fiber Cihazı sözü aldık.2018 yılı içerinde Çayırovamızda Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız. SAĞLIK -Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliği giderilmiştir.Doktor ve Hemşirelerimiz akşam da görev yerlerinde olmakta ve 24 saat hizmet vermektedir. -Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başlamıştır. -Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize  4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur.Ocak ayında Diş hekimi sayımız artırılacaktır. -Çayırova Devlet hastanesi,Semt Polikliniği,Sağlık Ocaklarımız,Doktor ve Hemşire kadrolarımız konularında İl Sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor EMNİYET -Aralık ayında Çayırova Emniyet müdürlüğümüze 10 polis memuru katılmıştır.Bu sayı 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam edecektir. -Bölgemize 20 güvenlik alımı olacaktır.Mülakat ve yazılı sınavlar başlamıştır. EĞİTİM -Çayırova'da ikili eğitim sona eriyor.Bununla alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz. -Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli eğitim müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. ULAŞTIRMA -Otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık.Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik. -Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. İMAR Bölgemizde yer alan tüm İmar sorunlarını masaya yatırdık.İmar müdürlüğümüz ve belediyemiz ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık. ÇEVRE&ŞEHİRCİLİK -Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık.Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamalarına yer verdi.
Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür tarafından ilçenin her kademesindeki taleplerin geri dönüşü, sorunların çözümü, işleyişin daha iyi bir noktaya gelmesi için oluşturulan komisyonlar gösterdikleri performanslarla dikkat çekmeye başladılar.

İlçe Başkanı Ali osman Gür komisyonların çalışmalarına ilişkin yapmış olduğu sonuç değerlendirmesinde, "Çayırova'mızda sıfır sorun hedefiyle kurduğumuz Komisyonlarımızla ilk toplantılarımızı tamamlayıp hızlı bir şekilde Aksiyon planlarımızı oluşturduk.
Elini her zaman taşın altına koyan, Çayırova'mızın geleceğini dert edinen İlçe yöneticilerimize ve Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.Allah hepsinden razı olsun.

SEDAŞ&TELEKOM
-Çayırova'da Sedaş arıza noktası oluşturulacak.Sorunların hızlı çözümü adına bu çok önemli bizim için.
-Çayırovamızda ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü aldık.Akse-Yenimahalle-Özgürlük-İnönü-Atatürk 2018 ilk 6 ay içerisinde 9 Trafo tesisi yapılacak.
-Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak.Bunları da rapor halinde bize sunacaklar.
-Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek.
-Türk Telekom;Ocak ayında 22 Fiber Cihazı Mart ayında da 30 Fiber Cihazı sözü aldık.2018 yılı içerinde Çayırovamızda Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız.

SAĞLIK
-Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliği giderilmiştir.Doktor ve Hemşirelerimiz akşam da görev yerlerinde olmakta ve 24 saat hizmet vermektedir.
-Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başlamıştır.
-Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize 
4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur.Ocak ayında Diş hekimi sayımız artırılacaktır.
-Çayırova Devlet hastanesi,Semt Polikliniği,Sağlık Ocaklarımız,Doktor ve Hemşire kadrolarımız konularında İl Sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor

EMNİYET
-Aralık ayında Çayırova Emniyet müdürlüğümüze 10 polis memuru katılmıştır.Bu sayı 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam edecektir.
-Bölgemize 20 güvenlik alımı olacaktır.Mülakat ve yazılı sınavlar başlamıştır.

EĞİTİM
-Çayırova'da ikili eğitim sona eriyor.Bununla alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz.
-Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli eğitim müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz.

ULAŞTIRMA
-Otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık.Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik.
-Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz.

İMAR
Bölgemizde yer alan tüm İmar sorunlarını masaya yatırdık.İmar müdürlüğümüz ve belediyemiz ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık.

ÇEVRE&ŞEHİRCİLİK
-Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık.Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamalarına yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.