Gurbet Darıca’ya vız geliyor!

Darıca 11.04.2018 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gurbet Darıca’ya vız geliyor!

Deplasmanda oynadığı son 9 maçta bileği bükülmeyen Darıca Gençlerbirliği, bu periyotta 21 puan toplayarak zirveye demir attı. Sarı yeşillilerde hedef, Cumartesi günü Anadolu Bağcılarspor’u da devirip şampiyonluğun kilidini açmak.

Ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Ankara Demirspor’un 3 puan önünde zirvedeki yerini koruyan Darıca Gençlerbirliği, dış saha maçlarındaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Son 9 deplasman maçında bileği bükülmeyen sarı yeşilliler, bu periyotta 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Son 9 dış saha karşılaşmasında rakip fileleri 17 kez sarsan Darıca G.B, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. Dış sahadaki son yenilgisini 5 Kasım 2017’de 1461 Trabzon karşısında 1-0’lık skorla alan sarı yeşillilerde, bu maçın ardından Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollar ayrılmıştı. RAKİP ANADOLU BAĞCILAR Cumartesi günü Anadolu Bağcılarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısında sahasında 0-0 berabere kaldığı rakibini bu kez devirerek rövanş maçında zafere uzanmak istiyor. Kritik maçtan 3 puanla ayrıldığı taktirde şampiyonluk yolunda çok ama çok ciddi bir avantajını eline geçirecek olan sarı yeşilliler, tüm dikkatini bu maça çevirdi.
Deplasmanda oynadığı son 9 maçta bileği bükülmeyen Darıca Gençlerbirliği, bu periyotta 21 puan toplayarak zirveye demir attı. Sarı yeşillilerde hedef, Cumartesi günü Anadolu Bağcılarspor’u da devirip şampiyonluğun kilidini açmak.

Ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Ankara Demirspor’un 3 puan önünde zirvedeki yerini koruyan Darıca Gençlerbirliği, dış saha maçlarındaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Son 9 deplasman maçında bileği bükülmeyen sarı yeşilliler, bu periyotta 6 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Son 9 dış saha karşılaşmasında rakip fileleri 17 kez sarsan Darıca G.B, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. Dış sahadaki son yenilgisini 5 Kasım 2017’de 1461 Trabzon karşısında 1-0’lık skorla alan sarı yeşillilerde, bu maçın ardından Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollar ayrılmıştı.

RAKİP ANADOLU BAĞCILAR

Cumartesi günü Anadolu Bağcılarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısında sahasında 0-0 berabere kaldığı rakibini bu kez devirerek rövanş maçında zafere uzanmak istiyor. Kritik maçtan 3 puanla ayrıldığı taktirde şampiyonluk yolunda çok ama çok ciddi bir avantajını eline geçirecek olan sarı yeşilliler, tüm dikkatini bu maça çevirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.