19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gurbetteki son maçımız

Spor 21.04.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gurbetteki son maçımız

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yarın Bingöl’e gidecek sarı yeşillilerde 18 kişilik maç kadrosu bugün belli olacak.

  Ligi ilk 3 sırada bitirmeyi matematiksel olarak garantileyen, Play-Off öncesindeki hedefi lig 2’nciliği olarak gösteren Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında Pazar günü deplasmanda 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Normal sezondaki son deplasman maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, bugün kulüp tesislerinde kampa girecek. Yarın Bingöl’e gidecek olan Darıca Gençlerbirliği kafilesinin 18 kişilik maç kadrosu bugün belli olacak. SAKARYASPOR İKİLİ AVERAJDA ÜSTÜN Ligin ilk yarısında rakibini 3-1’lik skorla geçen Darıca Gençlerbirliği, rövanş maçından da 3 puan çıkararak lig 2’nciliği yolunda haftayı kayıpsız geçmek istiyor. 2’nci sırada bulunan Sakaryaspor’la aynı puanda bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ikili averajda rakibinin gerisinde olduğu için kalan maçlarını kazanıp rakibinin puan kaybı haberini bekleyecek.
3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 12 Bingölspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yarın Bingöl’e gidecek sarı yeşillilerde 18 kişilik maç kadrosu bugün belli olacak.

 

Ligi ilk 3 sırada bitirmeyi matematiksel olarak garantileyen, Play-Off öncesindeki hedefi lig 2’nciliği olarak gösteren Darıca Gençlerbirliği, ligin 33.haftasında Pazar günü deplasmanda 12 Bingölspor’un konuğu olacak. Normal sezondaki son deplasman maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan sarı yeşilli temsilcimiz, bugün kulüp tesislerinde kampa girecek. Yarın Bingöl’e gidecek olan Darıca Gençlerbirliği kafilesinin 18 kişilik maç kadrosu bugün belli olacak.

SAKARYASPOR İKİLİ AVERAJDA ÜSTÜN

Ligin ilk yarısında rakibini 3-1’lik skorla geçen Darıca Gençlerbirliği, rövanş maçından da 3 puan çıkararak lig 2’nciliği yolunda haftayı kayıpsız geçmek istiyor. 2’nci sırada bulunan Sakaryaspor’la aynı puanda bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ikili averajda rakibinin gerisinde olduğu için kalan maçlarını kazanıp rakibinin puan kaybı haberini bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.