19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜROL MÜJDEYİ VERDİ!

Gebze 04.03.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜROL MÜJDEYİ VERDİ!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. İLK TOPLANTI 8 MART Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje’nin başvuru formlarının dağıtımı ile ilgili yapılacak olan ilk toplantı 8 Mart Salı akşamı saat:18.30 Darıca’da, ikincisi ise 9 Mart Çarşamba akşamı saat:18.30 Kocaeli Basın Müzesi bahçesinde gerçekleştirilecek. GÜROL PROJE HAKKINDA BİLGİ VERECEK Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje’nin başvuru formlarının dağıtımı ile ilgili yapılacak olan ilk toplantıda, Basın Sitesi projesi hakkında bilgiler verilecek ve başvuru formları dağıtılacak. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptığı açıklama da “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız projemiz ile ilgili yapılacak olan toplantımıza üyelerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır.” Dedi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi.

İLK TOPLANTI 8 MART

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje’nin başvuru formlarının dağıtımı ile ilgili yapılacak olan ilk toplantı 8 Mart Salı akşamı saat:18.30 Darıca’da, ikincisi ise 9 Mart Çarşamba akşamı saat:18.30 Kocaeli Basın Müzesi bahçesinde gerçekleştirilecek.

GÜROL PROJE HAKKINDA BİLGİ VERECEK

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk proje’nin başvuru formlarının dağıtımı ile ilgili yapılacak olan ilk toplantıda, Basın Sitesi projesi hakkında bilgiler verilecek ve başvuru formları dağıtılacak.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol yaptığı açıklama da “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız projemiz ile ilgili yapılacak olan toplantımıza üyelerimizin katılımı bizleri onurlandıracaktır.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.