19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gürsoy, "Asıl Beceri Satmadan Ödemektir"

Kocaeli 13.12.2016 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gürsoy, "Asıl Beceri Satmadan Ödemektir"

SP Partisi İzmit İlçe Başkanı Gürsoy yaptığı basın açıklamasında, "İzmit Belediyesinin SGK ve Vergi Borçları için bünyesinde ki taşınmazları satma kararı alması tam anlamı ile fiyaskodur. Alınan bu karar İzmit halkına yapılmış büyük bir ihanettir."

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy basın açıklamasında, "7 yıldır aynı kişilerin yönettiği belediye de gelinen son nokta SGK ve vergi borc için mülkiyetlerin satışı kararı alınmasıdır. Buradan anlaşılıyor ki İzmit halkı 7 yıldı yönetilememiştir. Yedi yıldır İzmit’i yönetenler oyalanmışlardır. İzmit halkının koskoc yedi yılı çalınmıştır ‘’Yeni Bir İzmit’’ anlayışınız yılların birikimini satıp borç ödemek midir? Vizyonsu çalışmalarınız yetmediği gibi şimdi de İzmit halkının birikimi olan bu taşınmazlar hoyratça satacak mısınız Asıl yöneticilik mülkiyetleri satmadan borçları ödemektir. Asıl beceri size emane edilen belediyenin varlıklarını katlayarak devretmenizdir. İZMİT’İ BİSİKLET ŞEHRİ YAPACAĞIZ DEDİKLERİNDE İNANMAMIŞTIK İzmit trafiği ne yazık ki her geçen gün daha da çekilmez hal alıyor. Çözü üretmekten ziyade daha da içinden çıkılmaz hale sokuluyor. Önlem niyetine yaptıklar her hamle aksine daha büyük problemler oluşturuyor. Geçmişte İzmit’i bisiklet şehr yapacağız dediklerinde bizler inanmamıştık. Ancak görüyoruz ki trafik öyle bir hal aldı k insanlarımız ulaşımlarını bisikletlerle sağlayacak hale gelmiştir Artık insanımız son noktasındadır. Tramvay projesi söz verilen tarihi bir gün bil geçmemelidir. Bu konu da esnafın işçisine, kadınından erkeğine, yaşlısından çocuğun herkes mağdur olmuş ve hala da olmaya devam ediyor Biz niye iyi niyetimizi koruyarak yaşanan bunca sıkıntıya değecek bir sonucu yaşanmasını temenni ediyoruz."sözlerine yer verdi
SP Partisi İzmit İlçe Başkanı Gürsoy yaptığı basın açıklamasında, "İzmit Belediyesinin SGK ve Vergi Borçları için bünyesinde ki taşınmazları satma kararı alması tam anlamı ile fiyaskodur. Alınan bu karar İzmit halkına yapılmış büyük bir ihanettir."

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy basın açıklamasında, "7 yıldır aynı kişilerin yönettiği belediye de gelinen son nokta SGK ve vergi borc için mülkiyetlerin satışı kararı alınmasıdır. Buradan anlaşılıyor ki İzmit halkı 7 yıldı yönetilememiştir. Yedi yıldır İzmit’i yönetenler oyalanmışlardır. İzmit halkının koskoc yedi yılı çalınmıştır ‘’Yeni Bir İzmit’’ anlayışınız yılların birikimini satıp borç ödemek midir? Vizyonsu çalışmalarınız yetmediği gibi şimdi de İzmit halkının birikimi olan bu taşınmazlar hoyratça satacak mısınız Asıl yöneticilik mülkiyetleri satmadan borçları ödemektir. Asıl beceri size emane edilen belediyenin varlıklarını katlayarak devretmenizdir.

İZMİT’İ BİSİKLET ŞEHRİ YAPACAĞIZ DEDİKLERİNDE İNANMAMIŞTIK

İzmit trafiği ne yazık ki her geçen gün daha da çekilmez hal alıyor. Çözü üretmekten ziyade daha da içinden çıkılmaz hale sokuluyor. Önlem niyetine yaptıklar her hamle aksine daha büyük problemler oluşturuyor. Geçmişte İzmit’i bisiklet şehr yapacağız dediklerinde bizler inanmamıştık. Ancak görüyoruz ki trafik öyle bir hal aldı k insanlarımız ulaşımlarını bisikletlerle sağlayacak hale gelmiştir Artık insanımız son noktasındadır. Tramvay projesi söz verilen tarihi bir gün bil geçmemelidir. Bu konu da esnafın işçisine, kadınından erkeğine, yaşlısından çocuğun herkes mağdur olmuş ve hala da olmaya devam ediyor Biz niye iyi niyetimizi koruyarak yaşanan bunca sıkıntıya değecek bir sonucu yaşanmasını temenni ediyoruz."sözlerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.