“GURUR VERİCİ BİR BAŞARI!” KUTLUYORUZ!

Gebze 02.06.2020 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“GURUR VERİCİ BİR BAŞARI!” KUTLUYORUZ!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Zynga’ya satılan Türk oyun şirketi Peak’ı kutladı. ABD merkezli oyun şirketi Zynga, Türk oyun şirketi Peak'i 1,8 milyar dolara satın almıştı. Zynga, kendi tarihinin en büyük şirket satın almasını yaparken, Türkiye'den de ilk kez bir teknoloji girişimi, 1 milyar doların üzerinde bir rakamla satılmış oldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de bir açıklama yaparak girişimcileri tebrik etti. Çiler, “Türkiye’nin ilk ‘unicorn’ şirketi Peak Games’i kutluyoruz.  Hem ülkemiz, hem de gençlerimiz adına kazanılmış gurur verici bir başarı…  Hayallerine, inovasyona ve kendine güvenen gençlerimizin ve tüm girişimcilerimizin yolu açık olsun” dedi.  

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Zynga’ya satılan Türk oyun şirketi Peak’ı kutladı.
ABD merkezli oyun şirketi Zynga, Türk oyun şirketi Peak'i 1,8 milyar dolara satın almıştı. Zynga, kendi tarihinin en büyük şirket satın almasını yaparken, Türkiye'den de ilk kez bir teknoloji girişimi, 1 milyar doların üzerinde bir rakamla satılmış oldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de bir açıklama yaparak girişimcileri tebrik etti. Çiler, “Türkiye’nin ilk ‘unicorn’ şirketi Peak Games’i kutluyoruz.  Hem ülkemiz, hem de gençlerimiz adına kazanılmış gurur verici bir başarı…  Hayallerine, inovasyona ve kendine güvenen gençlerimizin ve tüm girişimcilerimizin yolu açık olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.