Gururumuz Sezer Öğretmen!

Gebze 07.11.2019 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gururumuz Sezer Öğretmen!

BÖYLE EĞİTİMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR

HABER: KÜBRA AKABALI ‘Yarının Öğretmenleri’ zirvesinde Minik Notalar grubu ve çalışmalarıyla Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ Türkiye ikincisi oldu. Eğitimin yarınları için çalışan, eğitimde başarılı olmuş ilkeleri ve seçkin eğitmenleri buluşturan ‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ Türkiye ikincisi oldu. Daha önce ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubu ile Türkiye’ye adını duyuran Sezer Öğretmen adını ikinci kez Türkiye’ye duyurdu. Dünyadan ve Türkiye’den eğitim ve teknoloji alanında uzman ismi bir araya getiren zirvede ünlü isimler yer aldı. GEBZELİ ÖĞRETMEN TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU           Eğitimcilere ilham olmak, iyi uygulamaları keşfetmek ve eğitimin yarınlarını tasarlamak amacıyla düzenlenen zirvenin bu yıl ki ana teması ‘Yarının Öğretmenleri’ oldu. Türkiye genelinde eğitimde fark yaratan öğretmenleri ödüllendirmeyi amaçlayan Yarının Öğretmenleri Ödülleri’ne Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce öğretmen ve proje başvurdu. Başvurular arasından seçilen ve örnek teşkil eden en iyi 10 proje ve öğretmene zirvede ödülleri takdim edildi. Projeleriyle ilk üçe girmeye hak kazanan öğretmenler Caner Sarıoğlu, Sezer Ortadağ ve Tuğba Harmankaya’ya özel ödül olarak ayrıca birer adet Monster Abra A5 Notebook hediye edildi. Başarılı öğretmenler ödüllerini, Monster CEO’su İlhan Yılmaz’dan aldılar. MİNİK NOTALARLA YOLA ÇIKTIM Zirvede çalışmaları ve projeleriyle Yarının Öğretmenlerinde Türkiye ikincisi olan Sezer Ortadağ, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ortadağ, “Avustralya, Kanada ve Dubai gibi ülkelerden gelen alanında uzman birçok seçkin kişinin katıldığı Yarının Eğitimi Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, projeleri ve çalışmaları incelenen yüzlerce öğretmen arasından seçilen 10 Finalist etkinlikte davetli olarak yer aldı. İlk üç derece programda açıklandı. Ben de çalışma ve projelerimle Yarının Öğretmenleri Ödüllerinde Türkiye ikincisi oldum. Öğrencilerim Minik Notalar ile birlikte çıktığımız bu yolda, şehrimize ve okulumuza böyle bir ödül kazandırmak mutluluk verici elbette.” dedi.
BÖYLE EĞİTİMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR

HABER: KÜBRA AKABALI

‘Yarının Öğretmenleri’ zirvesinde Minik Notalar grubu ve çalışmalarıyla Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ Türkiye ikincisi oldu.

Eğitimin yarınları için çalışan, eğitimde başarılı olmuş ilkeleri ve seçkin eğitmenleri buluşturan ‘Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda görev yapan Sezer Ortadağ Türkiye ikincisi oldu. Daha önce ‘Minik Notalar’ isimli öğrenci grubu ile Türkiye’ye adını duyuran Sezer Öğretmen adını ikinci kez Türkiye’ye duyurdu. Dünyadan ve Türkiye’den eğitim ve teknoloji alanında uzman ismi bir araya getiren zirvede ünlü isimler yer aldı.

GEBZELİ ÖĞRETMEN TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU          

Eğitimcilere ilham olmak, iyi uygulamaları keşfetmek ve eğitimin yarınlarını tasarlamak amacıyla düzenlenen zirvenin bu yıl ki ana teması ‘Yarının Öğretmenleri’ oldu. Türkiye genelinde eğitimde fark yaratan öğretmenleri ödüllendirmeyi amaçlayan Yarının Öğretmenleri Ödülleri’ne Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce öğretmen ve proje başvurdu. Başvurular arasından seçilen ve örnek teşkil eden en iyi 10 proje ve öğretmene zirvede ödülleri takdim edildi. Projeleriyle ilk üçe girmeye hak kazanan öğretmenler Caner Sarıoğlu, Sezer Ortadağ ve Tuğba Harmankaya’ya özel ödül olarak ayrıca birer adet Monster Abra A5 Notebook hediye edildi. Başarılı öğretmenler ödüllerini, Monster CEO’su İlhan Yılmaz’dan aldılar.

MİNİK NOTALARLA YOLA ÇIKTIM

Zirvede çalışmaları ve projeleriyle Yarının Öğretmenlerinde Türkiye ikincisi olan Sezer Ortadağ, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ortadağ, “Avustralya, Kanada ve Dubai gibi ülkelerden gelen alanında uzman birçok seçkin kişinin katıldığı Yarının Eğitimi Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, projeleri ve çalışmaları incelenen yüzlerce öğretmen arasından seçilen 10 Finalist etkinlikte davetli olarak yer aldı. İlk üç derece programda açıklandı. Ben de çalışma ve projelerimle Yarının Öğretmenleri Ödüllerinde Türkiye ikincisi oldum. Öğrencilerim Minik Notalar ile birlikte çıktığımız bu yolda, şehrimize ve okulumuza böyle bir ödül kazandırmak mutluluk verici elbette.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.