Gusso Premıum Cafe & Restaurant Gebze’ye açılıyor!

Gebze 26.01.2017 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gusso Premıum Cafe & Restaurant Gebze’ye açılıyor!

Bölgemizin sevilen isimlerinden Kerem Coşkun, İsmail Sözen, Hikmet Aydar ve İbrahim Yıldız ortaklığında Gebze’ye açılacak olan Gusso Premıum Cafe & Restaurant isimli son derece lüks mekânın tadilat çalışmamalarında sona gelindi.   Bölgemizin sevilen isimlerinden Kerem Coşkun, İsmail Sözen, Hikmet Aydar ve İbrahim Yıldız ortaklığında Gebze’ye açılacak olan Gusso Premıum Cafe & Restaurant isimli son derece lüks mekânın tadilat çalışmamalarında sona gelindi. Hacı Halil Mahallesi 1207 sokak üzerine açılacak olan cafe’de Gebzelilerin güzel vakit geçirebilmesi için herşey özenle tasarlandı. Bizden söylemesi. Bu mekan şimdiden göz kamaştırıyor.  

Bölgemizin sevilen isimlerinden Kerem Coşkun, İsmail Sözen, Hikmet Aydar ve İbrahim Yıldız ortaklığında Gebze’ye açılacak olan Gusso Premıum Cafe & Restaurant isimli son derece lüks mekânın tadilat çalışmamalarında sona gelindi.

 

Bölgemizin sevilen isimlerinden Kerem Coşkun, İsmail Sözen, Hikmet Aydar ve İbrahim Yıldız ortaklığında Gebze’ye açılacak olan Gusso Premıum Cafe & Restaurant isimli son derece lüks mekânın tadilat çalışmamalarında sona gelindi. Hacı Halil Mahallesi 1207 sokak üzerine açılacak olan cafe’de Gebzelilerin güzel vakit geçirebilmesi için herşey özenle tasarlandı. Bizden söylemesi. Bu mekan şimdiden göz kamaştırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.