19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güven’den Martıspor’a destek sözü

Spor 29.05.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güven’den Martıspor’a destek sözü

DARICALI ÜNLÜ YAPIMCI BİROL GÜVEN MARTISPOR’U İFTARDA AĞIRLADI

Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, Darıca Kültür ve Martıspor’u iftarda ağırladı. Martıspor’un üst üste yaşadığı şampiyonlukları alkışlayan Güven, Martıspor’a destek sözü verdi. Geçtiğimiz günlerde şampiyon olarak adını U-19 1.Küme’ye yazdıran Martıspor’u Bayramoğlu Yelkenkaya’da bulunan evinde misafir eden Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, genç şampiyonlarla yakından ilgilendi. Martısporlu futbolcularla aynı masada oruç açarak sohbet eden Güven, Martıspor’a elinden gelen desteği vereceğini söyledi. GÜVEN: TAKDİRE ŞAYAN BİR BAŞARI U-19 takımının yanı sıra geçtiğimiz aylarda A takım bazında da şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Martıspor’da iki sezonda üç kez şampiyonluk sevinci yaşayan 5 futbolcu olduğunu hatırlatılması üzerine Güven, “Takdire şayan bir başarı. Pırıl pırıl gençleri burada görmek hem beni, hem de ailemizi mutlu etti. Darıca’mızda spora ve gençliğe yapılan yatırımı her daim önemsemiş ve desteklemişimdir. Martıspor’un değerli başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetimin yanı sıra, şampiyonlukta emeği geçen teknik heyet ve tüm futbolcuları kutluyorum” ifadelerini kullandı. BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR Martıspor Başkanı Mehmet Erdoğan da iftar programında yaptığı açıklamada, “Darıca’mızın gururu Birol Güven’e takımımıza olan nazik daveti için teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman spora destek vererek duyarlılığını gösterdi. İki sezonda yakaladığımız üst üste şampiyonluklar bizi mutlu etse de bu davet futbolcularımızı hem onore etti, hem de çok sevindirdi. Bu anlamda başta Birol Güven olmak üzere tüm Güven ailesinin fertlerine tek tek teşekkür ediyorum. Martıspor’u Darıca’ya yakışır şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.
DARICALI ÜNLÜ YAPIMCI BİROL GÜVEN MARTISPOR’U İFTARDA AĞIRLADI

Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, Darıca Kültür ve Martıspor’u iftarda ağırladı. Martıspor’un üst üste yaşadığı şampiyonlukları alkışlayan Güven, Martıspor’a destek sözü verdi.

Geçtiğimiz günlerde şampiyon olarak adını U-19 1.Küme’ye yazdıran Martıspor’u Bayramoğlu Yelkenkaya’da bulunan evinde misafir eden Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, genç şampiyonlarla yakından ilgilendi. Martısporlu futbolcularla aynı masada oruç açarak sohbet eden Güven, Martıspor’a elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

GÜVEN: TAKDİRE ŞAYAN BİR BAŞARI

U-19 takımının yanı sıra geçtiğimiz aylarda A takım bazında da şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Martıspor’da iki sezonda üç kez şampiyonluk sevinci yaşayan 5 futbolcu olduğunu hatırlatılması üzerine Güven, “Takdire şayan bir başarı. Pırıl pırıl gençleri burada görmek hem beni, hem de ailemizi mutlu etti. Darıca’mızda spora ve gençliğe yapılan yatırımı her daim önemsemiş ve desteklemişimdir. Martıspor’un değerli başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetimin yanı sıra, şampiyonlukta emeği geçen teknik heyet ve tüm futbolcuları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Martıspor Başkanı Mehmet Erdoğan da iftar programında yaptığı açıklamada, “Darıca’mızın gururu Birol Güven’e takımımıza olan nazik daveti için teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman spora destek vererek duyarlılığını gösterdi. İki sezonda yakaladığımız üst üste şampiyonluklar bizi mutlu etse de bu davet futbolcularımızı hem onore etti, hem de çok sevindirdi. Bu anlamda başta Birol Güven olmak üzere tüm Güven ailesinin fertlerine tek tek teşekkür ediyorum. Martıspor’u Darıca’ya yakışır şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.