19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güzel Gelecek Akademisi açılışa hazır

Gebze 27.12.2015 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Güzel Gelecek Akademisi açılışa hazır

Başkan Köşker’den gençlere yeni bir proje daha

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin yaşam kalitesini artıracak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla başlatılan “Güzel Gelecek Akademisi” Akşemseddin Parkı’nda restore edilerek yeniden dizayn edilen tesislerde hizmet verecek. EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR PROJELERİ KOORDİNE EDİLECEK Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Akşemseddin Parkı’nda açılış hazırlıkları devam eden “Güzel Gelecek Akademisi” tesisi binasında incelemelerde bulundu. Akademinin iç dizayn çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi alan Başkan Köşker’e, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak da eşlik etti. Gebze Belediyesi’nin eğitim, gençlik ve spor projelerinin koordine edileceği tesis içerisinde Gebze Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, eğitim birimleri, yaz okulları koordinasyon merkezi, “41 Genç 41 Gelecek” koordinasyon ve etüt merkezi, interaktif eğitim sınıfı, çok amaçlı eğitim salonu, bekleme ve kitap okuma alanları bulunuyor. “41 Genç 41 Gelecek”, “Fair Play Akademisi”, “Yaz Okulları” ve “Bir Nefes Vatan” projelerinin uygulanacağı akademide ayrıca Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün branş dersleri ve antrenmanları yapılacak. MİLLİ BİLİNÇ KÜRESEL VİZYON Güzel Gelecek Akademisi’nin tesis binasını inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker” Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizler için çok önemli. Onların kendilerini daha iyi geliştirmeleri, boşluğa düşmemeleri için Gebze Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu gün tesisini incelediğimiz “Güzel Gelecek Akademisi” buna en güzel örnek. Gençler bu akademide kendilerini her anlamda geliştirme şansını yakalayacak . Gelecek Akademisi hem milli bilince hem de küresel vizyona sahip gençler yetiştirmeyi ve bu mekanda onları bir araya getirip ilçemizdeki gençlerimiz arasında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor. Gençler bizim yarınlarımız ve daha aydınlık yarınlar için gençlerimize sahip çıkacağız. Yakında açılışını yapacağımız Gelecek Akademisi şimdiden Gebze’mize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Köşker’den gençlere yeni bir proje daha

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin yaşam kalitesini artıracak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla başlatılan “Güzel Gelecek Akademisi” Akşemseddin Parkı’nda restore edilerek yeniden dizayn edilen tesislerde hizmet verecek.

EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR PROJELERİ KOORDİNE EDİLECEK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Akşemseddin Parkı’nda açılış hazırlıkları devam eden “Güzel Gelecek Akademisi” tesisi binasında incelemelerde bulundu. Akademinin iç dizayn çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi alan Başkan Köşker’e, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve Sadık Albayrak da eşlik etti. Gebze Belediyesi’nin eğitim, gençlik ve spor projelerinin koordine edileceği tesis içerisinde Gebze Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, eğitim birimleri, yaz okulları koordinasyon merkezi, “41 Genç 41 Gelecek” koordinasyon ve etüt merkezi, interaktif eğitim sınıfı, çok amaçlı eğitim salonu, bekleme ve kitap okuma alanları bulunuyor. “41 Genç 41 Gelecek”, “Fair Play Akademisi”, “Yaz Okulları” ve “Bir Nefes Vatan” projelerinin uygulanacağı akademide ayrıca Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün branş dersleri ve antrenmanları yapılacak.

MİLLİ BİLİNÇ KÜRESEL VİZYON

Güzel Gelecek Akademisi’nin tesis binasını inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker” Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizler için çok önemli. Onların kendilerini daha iyi geliştirmeleri, boşluğa düşmemeleri için Gebze Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu gün tesisini incelediğimiz “Güzel Gelecek Akademisi” buna en güzel örnek. Gençler bu akademide kendilerini her anlamda geliştirme şansını yakalayacak . Gelecek Akademisi hem milli bilince hem de küresel vizyona sahip gençler yetiştirmeyi ve bu mekanda onları bir araya getirip ilçemizdeki gençlerimiz arasında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor. Gençler bizim yarınlarımız ve daha aydınlık yarınlar için gençlerimize sahip çıkacağız. Yakında açılışını yapacağımız Gelecek Akademisi şimdiden Gebze’mize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.