Güzel işlere destek olacağız!

Darıca 12.04.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güzel işlere destek olacağız!

CHP’Lİ YAKUP TÖRK ILIMLI, ETKİLİ VE OLUMLU MUHALEFET YAPACAKLARINI AÇIKLADI

Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca’nın kaybedecek zamanı olmadığını ifade ederek, “Darıca’nın hak ettiği hizmeti alabilmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Meclis grubumuzda Ilımlı, etkili ve olumlu muhalefet yapacak.”dedi. 31Mart Yerel seçimlerinin başarılı isimlerinden CHP Darıca Belediye başkan Adayı Yakup Törk gazetemizin konuğu oldu. Seçimleri 48 bin 257 oy alarak, Yüzde 42,42 oy oranıyla ikinci tamamlayan Törk, sonuçların Darıca için hayırlı olmasını dileyerek, yapılacak güzel işlerde destek sözü verdi. Törk, “Biz seçmenin kararına saygılıyız. Darıcalılar bize 12 kişiyle Belediye Meclisi’nde güçlü bir muhalefet görevi verdi. Bu dönem ılımlı, olumlu ve etkili bir muhalefet yapacağız. Darıca’nın her noktada hak ettiği hizmeti alabilmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Yanlış işlere karşı çıkmaya devam edip, bunları halkımızla da paylaşacağız.”dedi. TAHİR BÜYÜKAKIN’A ÇAĞRI YAPTI Darıca’nın geride kalan yıllarda kötü yönetildiğini ve bu nedenle kaybedecek zamanın olmadığını vurgulayan Törk, “Mevcut yönetim 140 Milyon TL borçla yönetimi devraldı. Bu kadrolarla sorunları çözmede yeterli olacaklarını sanmıyorum. Bu yönetim fazlasını yapamaz. Büyükşehir belediye başkanı seçilen sayın Tahir Büyükakın’ın burada alınan sonuçtan tedirgin olduğunu biliyorum. Bu zamana kadar Darıca’da rahat kazanan bir AK Parti vardı. Bu sonuç bir sonraki dönem Darıca’nın el değiştirebileceğini göstermekte. Tahir bey akıllı bir insandır, yöneticiliğiyle, kişiliğiyle beğendiğim bir kişi. Darıca’ya önemli yatırımlar getirecektir. Bu nedenle kendisine çağırıda bulunuyor ve Darıca’ya hak ettiği hizmetleri getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu. 3 PROJE YAKIN TAKİPTE Darıca için üç önemli konunun altını çizen Törk, “Mutlaka Askeri alanın halka kazandırılması, Tuzla ile Sahil bağlantı yolu ve Aşıroğlu Tren istasyonu köprüsünün genişletilmesi hayata geçirilmelidir. Bu üç proje Darıca için çok önemli ve bizlerde takipçisi olacağız. Darıca’da 49 bine yakın seçmenimiz bize oy verdi. Bu nedenle onların taleplerini dile getirmek zorundayız. Kazanamadık diye vatandaşımıza küsme şansımız yok, bu sonuçları biz ilk andan itibaren kabul ettik.”dedi. GÜZEL İŞLERE DESTEK OLACAĞIZ Darıca’da güzel bir seçim yarışı yaşadıklarını ifade eden CHP Adayı Yakup Törk, “Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. En büyük umudumuz onlar zaten. Darıca yeni bir yolda. Seçim beyannamesinde sundukları projeleri yakından takip edip, Darıca’ya faydası olan işlerde her zaman destek ocağımızı buradan belirtiyorum. Bizim de görüşlerimize başvurursalar fikirlerimizi iletiriz. Tekrar seçimlerin Darıca’ya ve yeni Belediye başkanı Muzaffer beye hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 
CHP’Lİ YAKUP TÖRK ILIMLI, ETKİLİ VE OLUMLU MUHALEFET YAPACAKLARINI AÇIKLADI

Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca’nın kaybedecek zamanı olmadığını ifade ederek, “Darıca’nın hak ettiği hizmeti alabilmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Meclis grubumuzda Ilımlı, etkili ve olumlu muhalefet yapacak.”dedi.

31Mart Yerel seçimlerinin başarılı isimlerinden CHP Darıca Belediye başkan Adayı Yakup Törk gazetemizin konuğu oldu. Seçimleri 48 bin 257 oy alarak, Yüzde 42,42 oy oranıyla ikinci tamamlayan Törk, sonuçların Darıca için hayırlı olmasını dileyerek, yapılacak güzel işlerde destek sözü verdi. Törk, “Biz seçmenin kararına saygılıyız. Darıcalılar bize 12 kişiyle Belediye Meclisi’nde güçlü bir muhalefet görevi verdi. Bu dönem ılımlı, olumlu ve etkili bir muhalefet yapacağız. Darıca’nın her noktada hak ettiği hizmeti alabilmesi için gerekli desteği sağlayacağız. Yanlış işlere karşı çıkmaya devam edip, bunları halkımızla da paylaşacağız.”dedi.

TAHİR BÜYÜKAKIN’A ÇAĞRI YAPTI

Darıca’nın geride kalan yıllarda kötü yönetildiğini ve bu nedenle kaybedecek zamanın olmadığını vurgulayan Törk, “Mevcut yönetim 140 Milyon TL borçla yönetimi devraldı. Bu kadrolarla sorunları çözmede yeterli olacaklarını sanmıyorum. Bu yönetim fazlasını yapamaz. Büyükşehir belediye başkanı seçilen sayın Tahir Büyükakın’ın burada alınan sonuçtan tedirgin olduğunu biliyorum. Bu zamana kadar Darıca’da rahat kazanan bir AK Parti vardı. Bu sonuç bir sonraki dönem Darıca’nın el değiştirebileceğini göstermekte. Tahir bey akıllı bir insandır, yöneticiliğiyle, kişiliğiyle beğendiğim bir kişi. Darıca’ya önemli yatırımlar getirecektir. Bu nedenle kendisine çağırıda bulunuyor ve Darıca’ya hak ettiği hizmetleri getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

3 PROJE YAKIN TAKİPTE

Darıca için üç önemli konunun altını çizen Törk, “Mutlaka Askeri alanın halka kazandırılması, Tuzla ile Sahil bağlantı yolu ve Aşıroğlu Tren istasyonu köprüsünün genişletilmesi hayata geçirilmelidir. Bu üç proje Darıca için çok önemli ve bizlerde takipçisi olacağız. Darıca’da 49 bine yakın seçmenimiz bize oy verdi. Bu nedenle onların taleplerini dile getirmek zorundayız. Kazanamadık diye vatandaşımıza küsme şansımız yok, bu sonuçları biz ilk andan itibaren kabul ettik.”dedi.

GÜZEL İŞLERE DESTEK OLACAĞIZ

Darıca’da güzel bir seçim yarışı yaşadıklarını ifade eden CHP Adayı Yakup Törk, “Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. En büyük umudumuz onlar zaten. Darıca yeni bir yolda. Seçim beyannamesinde sundukları projeleri yakından takip edip, Darıca’ya faydası olan işlerde her zaman destek ocağımızı buradan belirtiyorum. Bizim de görüşlerimize başvurursalar fikirlerimizi iletiriz. Tekrar seçimlerin Darıca’ya ve yeni Belediye başkanı Muzaffer beye hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.