Güzeloğlu Darıcalı Şehidin Ailesini ziyaret etti!

Darıca 20.02.2017 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güzeloğlu Darıcalı Şehidin Ailesini ziyaret etti!

  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, geçtiğimiz gün Suriye'nin El Bab kentinde şehit olan Darıcalı Murat Tevlim'in ailesini ziyaret etti. Şehit Murat Tevlim'in Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Vali Güzeloğlu'na Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşlik etti.   

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, geçtiğimiz gün Suriye'nin El Bab kentinde şehit olan Darıcalı Murat Tevlim'in ailesini ziyaret etti.

Şehit Murat Tevlim'in Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Vali Güzeloğlu'na Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.